Declarația politică OFLDE Craiova: nimic nu este mai important decât educația și siguranța copiilor Craiovei


21463124 1909535115974277 3134454137336961803 n Declarația politică OFLDE Craiova: nimic nu este mai important decât educația și siguranța copiilor Craiovei poze

Declarația politică OFLDE Craiova

6 septembrie 2017

 

Noi, craiovencele organizate în OFLDE Dolj (organizația de femei a ALDE Dolj) considerăm că nimic nu este mai important decât educația și siguranța copiilor Craiovei.

În acest sens, solicităm autorităților locale, Primăriei, Inspectoratului Școlar, Poliției, fiecărei unități de învățământ în parte să ia acele măsuri și să realizeze, în practică, acele parteneriate necesare pentru asigurarea siguranței copiilor în școli și în afara lor.

Salutăm inițiativa poliției doljene de a face recomandări la început de an școlar pentru elevi și părinți. Sperăm că această inițiativă va fi urmată de acțiuni în teren prin care să fie evitate, preîntâmpinate neplăceri, suferințe pentru copiii Craiovei.

Cerem Primăriei Craiova, Primarului orașului nostru să facă toate acele demersuri pentru ca la începutul anului școlar viitor să nu mai existe în municipiul Craiova unități de învățământ (grădinițe, școli, licee, colegii, facultăți) fără autorizații de securitate la incendiu.

De asemenea, cerem Primăriei să ia toate acele decizii utile prin care locurile de joacă pentru copii să fie renovate și supuse unui regim de monitorizare permanentă.

În același timp solicităm ca toate celelalte locuri frecventate de tinerii Craiovei, începând cu Sala Polivalentă, Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri, Sport Club Municipal Craiova să fie aduse într-un regim de siguranță sporită.

Dacă tinerii, copiii orașului sunt mândria noastră, și sunt, atunci să facem împreună tot ceea ce trebuie să păstrăm nepătată această mândrie!

OFLDE CRAIOVA, 6 septembrie 2017