De Ziua Mondială a Educației, Premiul Mentor pentru excelență în educație – Nominalizări

 

Premiem anual zece profesori și antrenori, mentori, care au avut un rol important în viața discipolilor, care au descoperit tineri talentați, care au contribuit la punerea în valoare a talentelor. Premiul constă dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi și o sumă în valoare de 8.000 de lei. Nominalizările se pot depune online până la sfârșitul anului.
Detalii pe https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor

Prin acest program dorim să atragem atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor.

Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale. Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la Premiul Mentor pentru excelență în educație.

Începând de la prima ediție, în perioada 2010-2019, s-au acordat 100 de premii, din Craiova fiind laureați:

POPESCU Dumitru profesor de educație fizică şi sport, antrenor de scrimă 2011 https://www.youtube.com/watch?v=O6hIUGORVuc
Burtea Ofelia profesor de limbă și literatură română 2013 https://www.youtube.com/watch?v=0XeYupuQ5VM
Zamfir George Florian profesor de muzică 2016 https://www.youtube.com/watch?v=XSTjmX71wak
Podeanu Dan antrenor de scrimă 2017 https://youtu.be/wGWzL6S6hbs

 

— Fundația Pentru Comunitate