“De la om la om” – acţiunea de ajutorare a Arhiepiscopiei Craiova

preoti 300x225 De la om la om   acţiunea de ajutorare a Arhiepiscopiei Craiova poze
Arhiepiscopia Craiovei a demarat acţiunea umnitară “De la om la om”, în scopul sprijinirii persoanelor afectate de condiţiile meteo nefavorabile.
“Arhiepiscopia Craiovei adresează un apel de suflet tuturor credincioşilor la solidaritate creştină, pentru alinarea durerilor semenilor nostri aflaţi în suferinţă ca urmare a temperaturilor scăzute şi a căderilor masive de zăpadă ce au afectat numeroase localităţi din ţară.
În acest scop, cu binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei, Sectorul Social – Filantropic şi Misionar al Arhiepiscopiei Craiovei a demarat acţiunea de ajutor umanitar, generic intitulată “De la om la om””, se arată într-un comunicat de presă.
Astfel, în toate bisericile din cuprinsul eparhiei vor fi organizate colecte, în cadrul cărora vor fi donate sume de bani şi alimente neperisabile. La finalul slujbelor religioase preoţii îi vor îndemna pe credincioşi să contribuie din puţinul lor la sprijinirea semenilor aflaţi în nevoie şi necaz.
“Fie ca Bunul Dumnezeu să-i răsplătească cu binecuvântările Sale pe toţi cei care vor contribui la această acţiune umanitară de ajutorare a fraţilor noştri aflaţi în suferinţă!”.