Daruri pentru copiii Centrului “Sfântul Stelian” din Lipovu

daruri pentru copii Daruri pentru copiii Centrului “Sfântul Stelian” din Lipovu poze

Programul colindelor continuă în cadrul centrelor sociale ale Asociaţiei Vasiliada. Astfel, ieri copiii din cadrul centrului “Sfântul Stelian” din Lipovu, preşcolari şi elevii ai şcolii din localitate, au pregătit un program de colinde şi poezii. Sub îndrumarea specialiştilor centrului şi în prezenţa părinţilor, cei mici au  fost răsplătiţi pentru efortul lor şi au primit daruri, constând în dulciuri, rechizite şi jucării.

“Anul acesta a fost  unul plin de realizări. Avem un centru reabilitat, activitatile se defasoară în condiţii foarte bune de lucru, copiii participă cu interes la programele noastre sociale. Aceste daruri reprezintă pentru mai mult de jumatate dintre copii noştri singurul cadou pe care îl primesc de Moş Craciun. Provin din familii foarte sărace care nu îşi permit să facă astfel de bucurii copiilor. Multumim tuturor celor care s-au alăturat acestei campanii, gândul lor bun care s-a concretizat în fapte, şi împreună le-am dăruit Craciunul acestor copii” a declarat asistent social Ionela Groza, coordonatorul Centrului.

Centrul social “Sfântul Stelian”  din Lipovu a fost înfiinţat în 2003 şi oferă servicii sociale copiilor care provin din familii dezavantajate social.