Dan Barna la Craiova: Am pierdut trei ani vorbind despre justiție! Plan pentru anticipate în primăvară

Șeful USR a poposit azi la Craiova, la o întâlnire cu susținătorii care strângeau semnături pentru candidatura sa la alegerile prezidențiale în Piața Mihai Viteazul din centrul orașului. 

Dan Barna dă semne de schimbare a mesajului cu care a obișnuit electoratul în ultimii ani, promovând mutarea disputelor politice de la tema justiției, la cea a investițiilor în dezvoltarea țării. „În ultimii ani, peste 250.000 de români au plecat anual din țară, deci, în fiecare an un oraș mai mare ca Craiova se mută din țară. Noi am pierdut trei ani vorbind despre justiție. Cred că am stâns peste zece mii de mâini în aceste trei săptămâni de când umblu prin țară, iar din 10.000 cred că trei sau patru mi-au vorbit despre justiție. Trebuie să dăm drumul la investiții, la marile proiecte de infrastructură. Să rezolvăm problemele reale ale oamenilor și să transformăm țara într-una în care să fii fericit să trăiești”, a spus Dan Barna.

Acesta și-a prezentat și planul de declanșare a unor alegeri parlamentare anticipate, de preferință cât mai rapid. „Sigur că moțiunea trebuie depusă și că acest guvern trebuie să plece cât mai repede și să organizăm, cât mai curând alegeri parlamentare anticipate. Noi asta și încercăm când propunem un pact pentru anticipate, pentru toate partidele în afara PSD. Asta e calea, guvern picat  prin moțiune, apoi doi premieri propuși de președinte care vor fi respinși, apoi anticipate. Dacă nu îmi doresc ca primul act făcut în calitate de președinte să fie dizolvarea Parlamentului și organizarea de alegeri anticipate în luna februarie sau martie” , a mai spus candidatul la alegerile prezidențiale din partea Alianței USR PLUS