Dagmar D.V.: Trei liceeni craioveni au obținut posibilitatea de a susține gratuit examenul Cambridge CAE

Dagmar D.V. și Eurolingva Examinations Centre susțin inteligența

 Concursul organizat în luna mai de Centrul educaţional

şi de formare profesională Dagmar D.V. Craiova și Eurolingva Examinations Centre și-a desemnat, la începutul lunii iunie, câștigătorii. Trei elevi craioveni au obținut posibilitatea de a susține gratuit examenul Cambridge CAE, a cărui promovare le poate aduce o mulțime de oportunități.

 

Mircea Andrei Hopârtean, Sebastian Sbîrnă și Alexandru Valentin Popescu au convins, prin lucrările lor, că merită  șansa oferită de Dagmar D.V. și Eurolingva de a deține un certificat Cambridge de competențe lingvistice cu recunoaștere internațională. Câștigătorii au fost aleși în urma unei selecții riguroase, pe baza unor eseuri care au avut tema Pasiunea Mea.

 castigatori Dagmar D.V.: Trei liceeni craioveni au obținut posibilitatea de a susține gratuit examenul Cambridge CAE poze

Dagmar D.V. duce mai departe, prin acest proiect, misiunea sa de a-i ajuta pe craioveni să depășească barierele și de a le fi alături în drumul spre succes. Dagmar D.V. susține dezvoltarea continuă, atât pe plan personal, cât și profesional, promovând învățarea permanentă (lifelong learning). Cu o experiență acumulată în peste 4 ani de existență de piață, Dagmar este un centru recunoscut pentru servicii de traduceri, cursuri (IT & C, arte, formare profesională, limbi străine) și consultanță pentru candidatură studii sau angajare/emigrare.

 

Eurolingva Examinations Centre este centru autorizat de examinare Cambridge English Language Assessment, acreditat pentru a organiza examene Cambridge pe tot teritoriul României. Având o echipă tânără și dinamică, echipamente de ultimă generație și flexibilitatea datelor de examen, EUROLINGVA a ajuns în foarte scurt timp un nume important în domeniul examenelor lingvistice cu recunoaștere internațională. EUROLINGVA oferă multiple avantaje, atât instituțiilor colaboratoare, cât și candidaților înscriși la examenele Cambridge. Mai multe informații pot fi gasite pe www.eurolingva.ro.

 

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului din România echivalează deţinerea unui certificat CAE cu proba de competenţe lingvistice la limba engleză la Bacalaureat. Mai mult de 3.000 de instituţii de învăţământ, departamente guvernamentale şi companii din toată lumea acceptă examenul CAE ca o dovadă a unui nivel înalt de competenţă lingvistică. Printre acestea, se numără: BMW, DHL, Harrods, Pirelli, UK Border Agency, European Business School London, King’s College London, State University of New York.

 

Alexandru Valentin Popescu, elev în clasa a XI-a la C.N. Nicolae Titulescu

„Îmi place săîncerc lucruri noi. Pentru mine, engleza este esențialăîn viață pentru căpoți avea oricând nevoie de aceasta, fiind limba cel mai des folosită. În plus, poate mă va ajuta să intru la o facultate în altă țară. Dar, mai presus de toate, îmi ofera o serie de oportunități de cunoaștereși dezvoltare a orizonturilor. Pentru mine, examenul Cambrige înseamnă deplina maturitate a cunoașterii limbii engleze.”

 

Mircea-Andrei Hopîrtean, elev in clasa a XI-a la C.N.FrațiiBuzești”

„Pot spune despre mine ca sunt o persoana care pune mult preț pe noțiunea de înțelepciune. Îmi place să învăț despre cât mai multe lucruri, să traiesc experiențe noi și să comunic deschis cu alte persoane pasionate de cunoaștere. Limba engleza a fost și este pentru mine unul dintre lucrurile care mi-au influențat decisiv evoluția. Este un mijloc prin care am ajuns să mă exprim cu naturalețe către o lume nouă și o consider ca fiind calea prin care pot ajunge într-un mediu plin de avantaje și în care îmi voi putea valorifica aptitudinile pe plan profesional, și personal. Mi-am dorit să câștig competiția și să susțin acest examen, deoarece obținerea certificatului de examen Cambridge confirmă, din partea unei instituții prestigioase, nivelul de cunoaștere de limba engleză, recunoscut de catre nenumărate societăți la nivel internațional.”

 

Sebastian Sbîrnă, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național Nicolae Titulescu

Engleza a fost dintotdeauna o pasiune pentru mine, deoarece mi se pare foarte puternică în transmiterea sentimentelor și a mesajului, dar, în același timp, foarte muzicală. M-am înscris în această competiție nu numai pentru a-mi verifica cunoștințele, ci și pentru că tema concursului mi-a plăcut foarte mult, motivându-mă să particip.  Aștept examenul Cambridge cu nerăbdare, fiindcă întotdeauna mi-am dorit să am  parte de experiențe care să-mi încerce limitele, iar acest test îmi oferă cu adevărat o astfel de oportunitate.”