Daca doriți să revedeți: Fostul „fun – club Solomon”, reunit la PNL Craiova

alegeri pnl craiova 1 Daca doriți să revedeți: Fostul „fun   club Solomon”, reunit la PNL Craiova poze

Contrar cârcotașilor, la PNL se mai și vine, nu numai se pleacă. Dovadă: un stol întreg de de veniți și reveniți în filiala municipală a liberalilor. 

La adunarea peneliștilor craioveni care a avut loc sâmbătă, la filarmonica Oltenia, au luat parte și un grup de foști colaboratori ai ex-primarului Antonie Solomon, trecuți recent la liberalism.

Printre aceștia, fostul consilier local Radu Marin, fost peremist – la un moment dat chiar șef al filialei municipale a lui Vadim, care în mandatul 2008-2012 l-a urmat pe Antonie Solomon mai întâi la PDL, apoi la UNPR.

Radu Marin a venit pe cai mari în organizația PNL Craiova, fiind desemnat sâmbătă prim-vicepreședinte al fiilialei conduse de Ionuț Stroe.

Un alt fost consilier local prezent la ședința liberală a fost Nicolae Pîrvuleasa, fost ales local al PSD în mandatul trecut și, apoi, candidat pe lista UNPR deschisă de Solomon la alegerile locale din 2012. (nr – Pîrvuleasa a rămas în istoria și în stenogramele CLM după ce, consilier al PSD fiind, a elogiat inute în șir un text atribuit primarului PDL Antonie Solomon, pe care edilul-șef a recunoscut instantaneu că l-a copiat dintr-o revistă „Rebus”).

Tot liberal și participant la alegerile pentru desemnarea conducerii municiale a PNL e zilele acestea și Mihai Surpățeanu, fost consilier local PLD, iar apoi deputat PDL în legislatura trecută.

Poate că prezența unora dintre ei ar fi trecut neobservată dacă unul dintre invitații la întrunire nu ar fi ținut să-i evoce de la tribună. Este vorba de șeful PDL Craiova, fostul viceprimar sub același Solomon, Mărinică Dincă. Acesta s-a declarat bucuros să-i revadă pe cei mai sus pomeniți, alături de care „a colaborat în interesul cetățenilor” în mandatul trecut al consiliului local. Nimeni nu și-a dat seama dacă senatorul democrat-liberal înghițea în acele momente gălușca, ori reușea prima ironie de efect din carieră.

Un alt fost consilier local ajuns la liberali este Constantin Stamatoiu, care și-a mai trecut în palmares până acum și evoluții la PD, PSD și PRM, precum și un mandat la conducerea fostei regii craiovene de apă în perioada 2004-2008.

La PNL a revenit și fostul director al Complexului Energetic Ion Dinulescu, care însă nu se poate lăuda că a fost coleg cu Solomon decât preț de câteva luni, când s-au regsit amândoi su stindardul lui Dan Diaconescu, la PPDD.