Cuţit, pescuit de jandarmi la Maglavit

cutit Cuţit, pescuit de jandarmi la Maglavit poze

Duminică, 16 septembrie a.c., în jurul orei 00.10, jandarmii Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Calafat, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflaţi în timpul executării unei misiuni specifice în localitatea Maglavit, s-au sesizat cu privire la faptul că, în zona unei discoteci din localitate, un tânăr a început să manifeste un comportament suspect la vederea echipajului de jandarmi.
Jandarmii au procedat la legitimarea şi stabilirea identităţii tânărului, constatând că se numeşte S.D., de 17 ani, din Maglavit, iar în urma controlului corporal preventiv au găsit asupra acestuia un cuţit cu lama în lungime de 8 cm..
Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port al cuţitului, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 2, alin. 1, pct. 1 din Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice
Cuţitul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar actele premergătoare de constatare urmează să fie înaintate organelor competente pentru soluţionare.

 

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice