Cum trebuie aleasa salopeta ideala?

salopeta neagra cu volane Copy Cum trebuie aleasa salopeta ideala? poze

Doamnele si domnisoarele care doresc sa-si achizitioneze salopete dama trebuie sa isi aleaga piesele vestimentare in functie de cateva elemente foarte importante. Inainte de luarea unei decizii, trebuie sa ia in considerare aspectele de mai jos!

Locatie

In primul rand, femeile care doresc sa poarte o salopeta, trebuie sa se gandeasca la locul in care urmeaza sa o poarte, pentru a alege modelul potrivit. De exemplu, este vorba despre locul munca, o plimbare prin parc, un restaurant, o terasa, o petrecere la firma sau o intalnire cu prietenii? In functie de toate aceste locuri, doamnele si domnisoarele trebuie sa opteze pentru diferite tipuri de salopete. Fara indoiala, la locul de munca exista un cod vestimentar complet diferit de cel de la o terasa, la fel cum intr-un restaurant, doamnele si domnisoarele nu pot alege aceleasi tipuri de salopete.

Tipul de talie

Un alt detaliu pe care femeile trebuie sa-l ia in considerare atunci cand isi aleg o salopeta este tipul de talie pe care il au. De pilda, doamnele care sunt putin mai robuste nu pot opta pentru aceleasi tipuri de modele pe care le aleg tinerele ale carora talie este foarte subtire. Totodata, bustul, soldurile, umerii, dar si conformatia fetei sunt aspecte care trebuie luate in considerare pentru alegerea piesei vestimentare ideale. Doamnele care au corpul in forma de para trebuie sa aleaga mereu salopete cu umerii goi, intrucat astfel vor putea sa-si ascunda soldurile mari si vor crea un echilibru cu ajutorul piesei vestimentare pe care o imbraca.

In ceea ce priveste femeile cu corpul in forma de mar, ele trebuie sa se orienteze catre modele blouson. Este vorba despre salopete cu pantaloni cazuti, cu mijlocul evidentiat frumos si un top realizat tot dintr-un material cazut, fara maneci.

In functie de inaltime

Potrivit specialistilor, femeile scunde trebuie intotdeauna sa mearga pe varianta unei salopete mulate, cropped. Avand in vedere ca sunt minione, doamnele din aceasta categorie trebuie sa evite hainele care sunt realizate cu foarte mult material. Cu ajutorul unei salopete mulate, femeile vor putea intotdeauna sa-si puna in evidenta intr-un mod frumos corpul. La pol opus, femeile inalte trebuie sa opteze pentru salopete elegante cu pantaloni evazati, indiferent de tipul de material si de textura acestuia.

Paleta de culori

In ceea ce priveste culorile, doamnele si domnisoarele trebuie sa ia in considerare faptul ca in timpul verii, recomandat este sa poarte culori jucause, specifice acestui anotimp. Este vorba despre roz, galben, verde sau portocaliu. In plus, femeile trebuie sa opteze intotdeauna pentru nuante care sa le scoata frumusetea in evidenta. De exemplu, reprezentantele sexului frumos care au ochii albastri pot purta salopete bleu, iar astfel isi vor pune privirea in evidenta intr-un mod electrizant!

Aveti nevoie de idei?Mahoni.ro este magazinul online de unde femeile isi pot achizitiona cele mai frumoase si mai interesante, pe care sa le poarte cu diferite ocazii! Gama de modele este extrem de larga, fiind atractiva pentru toate tipurile de doamne si domnisoarele, indiferent de talia si inaltimea lor!