Cum foloseşte Oana Bică Ansamblul “Maria Tănase”, în scopuri personale

oana bica mitu Cum foloseşte Oana Bică Ansamblul Maria Tănase, în scopuri personale poze

Nici nu s-a văzut bine pusă în funcţie căci Oana Bică, managerul Ansamblului Folcloric “Maria Tănase”, a şi început să tragă foloase de pe urma acestuia. Ultima găselniţă a şefei de la “Maria Tănase” este un spectacol umanitar. Ţinta – susţinerea financiară a copiilor diagnosticaţi cu autism. La o asemenea veste pesemne că gurile rele, care o acuzau, în urmă cu câteva luni, că îşi doreşte acest post doar pentru a-şi satisface interesele personale, au dat din cap satisfăcute. Au avut dreptate!

Dar să vedem de ce a ţinut morţiş Oana Bică să se implice într-un astfel de spectacol. În urmă cu câteva zile, aceasta povestea unor apropiaţi: “Au venit la mine, acum câteva săptămâni, două doamne care au copii diagnosticaţi cu autism. M-au impresionat poveştile lor, mai ales că una dintre ele era şi bolnavă de cancer. În plus, îşi creştea singură copilul după ce soţul o părăsise când aflase de boala de care suferă cel mic. Şi atunci … cum poţi să rămâi indiferent când poţi mişca ceva?”.

Pentru a-i ajuta  pe copii din cadrul asociaţiei “Dincolo de autism”, Oana Bică a pus la punct un spectacol ca la carte. Nume sonore ale muzicii populare, cum ar fi Niculina Stoican, Mariana Ionescu Căpitănescu şi Petrică Mîţu Stoian, îi vor încânta pe craioveni marţi, 2 aprilie, începând cu ora 18, la Teatrul Liric “Elena Teodorini”.

Şi asta nu e tot. Managerul de la “Maria Tănase” a promis că se va implica în cât mai multe acţiuni umanitare. Dacă nici aici nu-i vorba de interese personale ce mai poţi spune?