Culmea ordonanței migrației la CJ Dolj: Trei consilieri județeni propuși la revocare

prefectura cj dolj 1 Culmea ordonanței migrației la CJ Dolj: Trei consilieri județeni propuși la revocare poze

Trei dintre aleșii județeni intră cu emoții în ședința CJ de azi, pe ordinea de zi figurând două proiecte de hotărâre care îi vizează în mod direct. Ex-uneperistul Dan Păloiu și foștii liberali Cosmin Durle și Marian Marian află azi dacă mai rămân consilieri județeni, după ce formațiunile care ia-au propulsat în legislativul județean au cerut revocarea mandatelor acetora.

Primul proiect de hotărâre privete invalidarea mandatului și revocarealui Dan Păloiu, exclus din UNPR în urmă cu ceva vreme. Potrivit raportului întocmit e secretaru CJ Dolj, Gheorghe Barbărasă, Păloiu a epuizat căile de atac pe linie de partid împotriva deciziei de excludere, contestația sa fiind respinsă de conducerea centrală a UNPR pe 22 august, propunerea făcută plenului CJ fiind de a lua act de încetarea mandatului de ales județean.

Al doilea proiect îi vizează pe ex-liberalii Cosmin Durle și Marian Marian, rupți de PNL în primăvară, odată cu „lotul Enea”. În cazul acestora însă, Barbărasă face mențiunea că, deși e obligat să pună proiectul pe ordinea de zi a CJ, nu va semna pentru legalitate o eventuală hotărâre privind încetarea mandatelor celor doi. Secretarul CJ motivează prin faptul că PNL Dolj nu a transmis administrației județene niciun fel de document privind eliminarea lui Durle și Marian din partid și modul de soluționare a contestațiilor depuse de aceștia.