Cu o floare se face, primăvara, primarul Stăncioi pesedist

m nicolae stancioi psd Cu o floare se face, primăvara, primarul Stăncioi pesedist poze

Edilul din Filiaşi se întoarce la prima iubire politică: organizaţia orăşenească a PSD.Nicolae Stăncioi, primarul în funcţie al oraşului Filiaşi s-a întors cu arme şi bagaje la PSD. Cel puţin aşa arată ultimele acţiuni publice ale edilului şef.

Stăncioi a ieşit azi să dea flori localnicelor de Ziua Femeii, cot la cot cu mai marii organizaţiei PSD Filiaşi.

„Ziua de 8 Martie este importantă pentru noi bărbaţii, pentru că putem să arătăm preţuirea noastră celor care de-a lungul timpului ne-au învăţat ce este iubirea, grija, tandreţea, şi care ne sunt alături zi de zi ca mame, surori şi fiice. Astăzi am mers prin oraş, alături de organizaţia PSD Filiaşi, să împărţim flori doamnelor şi domnişoarelor, şi să le urăm o primăvară frumoasă”, a declarat Nicolae Stancioi.

Primarul de Filiaşi nu confirmă deocamdată, cu toată gura, reîntoarcerea în PSD, însă social-democraţii din localitate sunt mai deschişi la vorbă, preşedintele PSD Filiaşi anunţând deja că organizaţia a câştigat un potenţial candidat de succes la alegerile locale viitoare.

„PSD este un partid deschis, şi orice primire de noi membrii este binevenită. Suntem în precampanie electorală şi este normal să întârim cât mai mult organizaţia, pentru că obiectivul nostru este acela de a câştiga alegerile locale. Odată cu venirea domnului Nicolae Stăncioi alături de noi, PSD Filiaşi are un posibil candidat la Primărie, cu şanse reale de a-şi păstra funcţia”, a declarat Alin Golumbeanu, preşedintele PSD Filiaşi.

Nicolae Stăncio a plecat din PSD în 2004, pe când deţinea funcţia de viceprimar al Filiaşului. A fost ales apoi primar pe listele PNL, iar în 2008 pe listele PDL, reîntorcându-se acum la origini, după opt ani.