CSM Craiova: CN Judo (Juniori) – patru medalii, la sfârşitul unei competiţii bine organizate

rut badea CSM Craiova: CN Judo (Juniori)   patru medalii, la sfârşitul unei competiţii bine organizate poze

 

Campionatul Naţional U18 de Judo, desfăşurat în Sala Polivalentă din Craiova, în perioada 7-8 februarie, a luat sfârşit. În vitrina clubului nostru, au ajuns patru medalii, cele anticipate şi aşteptate de conducere. Un titlu de campion naţional şi trei distincţii de bronz au constituit bilanţul CSM Craiova în Polivalenta din Bănie. Pregătiţi de Adi Nicola şi Mihai Voinea, Mădălin Dragomir(81 kg) a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, iar Rut Badea(40 kg), Andreea Vrejoiu(48 kg) şi Delia Ciobanu(70 kg) au obţinut distincţii de bronz.

madalin dragomir CSM Craiova: CN Judo (Juniori)   patru medalii, la sfârşitul unei competiţii bine organizate poze

„Un concurs reuşit, suntem mulţumiţi că ne-am ridicat la aşteptările federaţiei din punct de vedere organizatoric. Cu siguranţă am demonstrat că suntem capabili să ne ocupăm de o competiţie importantă, care a adunat un număr mare de sportivi. Spun că am trecut testul pentru balcaniada din vară, am vorbit cu domnul preşedinte Sapta şi a fost mulţumit de cum am manageriat campionatul naţional. Despre performanţele sportivilor noştri, ne-am aflat în grafic. Patru medalii am anticipat, patru medalii am obţinut. Este sănătos pentru judoul craiovean că în acest an se vor desfăşura două competiţii de anvergură, performanţele din această zonă merită, sportivii merită, pot spune că şi oamenii din spate, din birouri, merită, pentru că este şi munca lor într-un anumit plan, câteodată foarte important.”, a declarat Sorin Manda, directorul CSM Craiova.

delia ciobanu CSM Craiova: CN Judo (Juniori)   patru medalii, la sfârşitul unei competiţii bine organizate poze

Preşedintele FRJ a prins încredere în potenţialul organizatoric al Craiovei

 

Dacă la conferinţa de presă premergătoare concursului, conducătorul federaţiei de specialitate, Doru Sapta, mai arăta semne îndoielnice, după terminarea competiţiei, încrederea oficialului în forţa organizatorică a oraşului nostru a fost alimentată.

andreea vrejoiu CSM Craiova: CN Judo (Juniori)   patru medalii, la sfârşitul unei competiţii bine organizate poze

Preşedintele FRJ a declarat că este impresionat de modul cum au decurs lucrurile în Bănie, fiind încrezător într-o desfăşurare fără cusur a balcaniadei din vară. „Recunosc, sunt impresionat de Sala Polivalentă din Craiova şi de modul cum a fost organizat acest campionat naţional. Am primit felicitări pentru că am luat această decizie şi ţin la rândul meu să felicit întregul colectiv de la Craiova, autorităţile locale, pe domnul director Sorin Manda, care s-a implicat direct, pe colegii dânsului, pe sponsori. A fost un test trecut cu brio de către oraşul Craiova, în vederea organizării balcaniadei din vară, acum sunt sigur că nu vom avea probleme. Competiţia a fost foarte frumoasă, am văzut că mulţi dintre judoka craioveni au luat medalii, îi felicit, îi felicit pe antrenori pentru munca depusă cu aceşti copii.”, a declarat Doru Sapta, preşedintele FRJ.

 

Finala întrecerii naţionale de judo a fost susţinută pe plan local de către CSM Craiova, CSU Craiova, LPS „Petrache Trişcu” Craiova, DJTS Dolj, împreună cu Primăria Craiova, Sala Polivalentă din Craiova, RAADPFL Craiova, RAT Craiova,  precum şi diferiţi sponsori.