CSM Craiova – Ciclism: Campionatele Naționale de Șosea – Rezultate la proba de contratimp individual

ciclism proba de contratimp individual CSM Craiova   Ciclism: Campionatele Naționale de Șosea   Rezultate la proba de contratimp individual poze
Campionatele Naționale de Șosea la ciclism, competiție organizată de FRC, iar pe plan local de CSM Craiova, alături de Primăria Craiova și Consiliul Județean Dolj, au debutat astăzi, vineri, cu proba de contratimp individual.
Cicliștii au luat startul de dimineață, începând cu ora 10.00, din comuna Bucovăț, sosirea având loc tot acolo. Primele au plecat cadetele, urmate de cadeţi, junioare, juniori, senioare feminin, U23 masculin şi elite masculin, iar toți au avut de parcurs un traseu pe o distanță de 24 km. Prima zi de concurs a decurs sub semnul corectitudinii și fair-play-ului. “Am început competiția cu dreptul, totul a decurs normal în prima zi de concurs, iar cursele au fost unele interesante. Mulțumim forțelor de ordine, poliție și jandarmerie, care ne-au asigurat tot ceea ce am avut nevoie. Sperăm ca în următoarele două zile, concursul să se continue în același mod.”, a declarat Sorin Manda, directorul CSM Craiova. Sâmbătă, de la ora 09.00, se va da primul start în proba de fond, de la Parcul Tineretului din Craiova, cu sosire în comuna Bucovăț, ca duminică proba de circuit să se concretizeze pe bulevardul Știrbei Vodă, tot cu începere de la ora 09.00, cu plecare de la Sala Polivalentă spre Parcul Tineretului. În aceeași zi de duminică, de la ora 12.30, sportivii amatori se vor putea întrece pe același circuit amenajat pe blvd. Știrbei Vodă, iar de la ora 17.00 toţi sportivii vor participa la defilarea spre locaţia de desfăşurare a festivităţii de premiere, care va porni de la Sala Polivalentă şi se va încheia în Centrul Vechi, mai exact Piața „Frații Buzești”, acolo unde urmează să se ofere premiile câştigătorilor. În attachament vă trimitem rezultatele probei de contratimp individual, din prima zi a competiției.
Federatia Romana de Ciclism Clubul Sportiv Municipal Craiova C.N. Sosea – Craiova – 26 / 28 iunie 2015
Etapa CTI, 26.06.2015

contratimp CSM Craiova   Ciclism: Campionatele Naționale de Șosea   Rezultate la proba de contratimp individual poze

 

contratimp1 CSM Craiova   Ciclism: Campionatele Naționale de Șosea   Rezultate la proba de contratimp individual poze