CSM Craiova: Adelina Pastor, medaliată cu bronz la mondialele de sală din Portland!

Adelina Pastor, medaliată cu bronz la mondialele de sală din Portland! Atleta legitimată la clubul nostru a făcut parte din delegația României la Campionatul Mondial de Sală ce a avut loc în perioada 17-20 martie în Portland (USA). Adelina Pastor a fost selectată pentru a concura în echipa de ștafetă feminină de 4×400 metri, formație cu care a cucerit recent și titlul balcanic.

pastor la mondiale CSM Craiova: Adelina Pastor, medaliată cu bronz la mondialele de sală din Portland! poze

 

Sportiva noastră, alături de Mirela Lavric, Andrea Miklos și Bianca Razor, a urcat pe podiumul mondial, după ce tricolorele au încheiat cursa de ștafetă pe locul trei, cu timpul de 3 minute, 31 de secunde și 51 de sutimi, la scurtă distanță de ocupanta poziției secunde, Polonia, care a trecut linia de sosire cu timpul de 3 minute, 31 de secunde și 15 sutimi. România a mai fost devansată în clasament și de către reprezentativa țării gazdă, Statele Unite ale Americii, care a devenit campioană mondială terminând întrecerea la o diferență considerabilă de adversarele sale (3 minute, 26 de secunde și 38 de sutimi). „Sunt foarte fericită de acest rezultat, deși eu nu mă așteptam să luăm o medalie. Federația Română de Atletism a crezut în noi și iată că am reușit.”, a declarat Adelina Pastor pentru IAAF, imediat după încheierea cursei.

Andrei Sandru a cucerit două medalii de argint la naționalele de J3

Tot la secția de atletism, unul dintre juniorii clubului nostru a avut o evoluție notabilă la Campionatul Național de Sală rezervat juniorilor 3, desfășurat în weekend la Bacău. Andrei Sandru a reușit să urce de două ori pe podiumul național, în probele de 400 și 800 de metri. La finalul ambelor curse, sportivul s-a clasat pe locul secund, cucerind astfel două distincții de argint la competiția națională. A