CS ESN Craiova: Programul ERASMUS+, seminar de informare şi consiliere a studenţilor

CS ESN Craiova va organiza un seminar de informare şi consiliere a studenţilor care urmează sau intenţionează să beneficieze de o mobilitate de studiu prin intermediul programul ERASMUS+.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 13 decembrie 2014, începând cu ora 12:00, în Sala Albastră a Universităţii din Craiova.

Prin intermediul OEPS (Outgoing Erasmus Preparation Seminar), membrii care au mai beneficiat în trecut de burse de studiu în străinătate îşi vor împărtăşi experienţele cu viitorii studenţi care doresc să aplice pentru o mobilitate de studiu Erasmus+,  în cel de-al doilea semestru al anului universitar 2014-2015.

În cadrul evenimentului, Adrian Cioran, preşedintele organizaţiei va susţine un training cu  tema „Cultural Shock”, menit să-i ajute pe viitorii beneficiari de burse Erasmus să depăşească şocul cultural de care s-ar putea lovi.

Evenimentul este organizat de Candidate Section Erasmus Student Network (CS ESN Craiova), împreună cu Departamentul de Relaţii Internaţionale al Universităţii din Craiova.

Organizaţia CS ESN Craiova are ca scop integrarea studenţilor internaţionali în societate, consilierea şi ghidarea lor în perioada şederii acestora în Bănie şi parcurgerea diferenţelor culturale care ar putea apărea pe parcurs.

 

 

 

Irina Busuioc

Coordonator PR CS ESN Craiova