Cristinel Iovan, întâlnire cu Duşa, la Craiova

iovan dusa Cristinel Iovan, întâlnire cu Duşa, la Craiova poze

Vicepreședintele Consiliului Județean Dolj Cristinel Iovan s-a întâlnit, joi, la sediul Palatului Administrativ, cu ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, prilej cu care i-a mulțumit oficialului Guvernului pentru implicarea în înființarea la Aeroportul Craiova a bazei aeromedicale SMURD.

Totodată, vicepreședintele Consiliului Județean Dolj Cristinel Iovan și-a exprimat speranța că proiectele de dezvoltare ale județului Dolj și municipiului Craiova vor fi susținute în continuare de către ministrul Mircea Dușa.

„Astăzi (joi), avem plăcerea de a-l avea oaspete de onoare pe ministrul Apărării Naționale, domnul Mircea Dușa, o persoană dragă nouă, o persoană cu care, de-a lungul timpului, autoritățile județene au colaborat foarte bine. Este un om care provine din administrație, fiind viceprimar, primar și prefect, deci cunoaște foarte bine problemele și neajunsurile cu care se confruntă comunitățile locale.

Sunt convins că așa cum a făcut-o din funcția de ministru al Administrației și Internelor pe perioada primului mandat al Guvernului Ponta, domnul ministru Mircea Dușa va sprijini în continuare proiectele de dezvoltare ale județului Dolj și municipiului Craiova. Îi mulțumesc pe această cale pentru sprijinul pe care ni l-a dat în înființarea unui punct de operare aeromedicală SMURD pe Aeroportul Craiova.

Programul domnului ministru Mircea Dușa vizează și o deplasare la Fabrica de Avioane din Craiova în încercarea de a găsi soluții pentru angajații fabricii și pentru ca această uzină să aibă în continuare comenzi de la Ministerul Apărării Naționale, minister care s-a dovedit un partener de încredere în timpuri dificile pentru fabrică.

De asemenea, am punctat bunele relații pe care Consiliul Județean Dolj le-a dezvoltat în timp cu conducerea Garnizoanei Craiova, cu domnul general de brigadă, dr. Dorinel DUICAN, comandantul Brigăzii 2 Infanterie «Rovine».

Consiliul Județean Dolj își exprimă și pe această cale disponibilitatea de a veni în sprijinul activităţilor pe care le desfășoară Garnizoana Craiova şi îşi afirmă în continuare deschiderea pentru colaborare şi parteneriat interinstituțional”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Dolj Cristinel Iovan.

 

BIROUL DE PRESĂ