Cristina Calangiu: Mi-am regăsit speranța! Cine sunt „tăricenii” de la Dolj

cristina1 Cristina Calangiu: Mi am regăsit speranța! Cine sunt „tăricenii” de la Dolj poze

Viceprimarul Cristina Calangiu spune că și-a regăsit speranța în liberalism la întrunirea de ieri pentru lansarea Grupului de inițiativă pentru păstrarea identității liberale. 

„Mi-am regăsit speranța datorită lui Călin Popescu Tăriceanu, am regăsit azi ceea ce era Partidul Național Liberal.  Asta după o perioadă extrem de confuză în care am fost mințiți și n-am mai înțeles nimic din deciziile celor care ne conduc. Eu m-am înscris în acest partid pentru că aici puteam să spunem ce gândim și știam că se va ține cont de acest lucru. Am ajuns după 12 ani să fim propuși pentru excludere pentru că gândim altfel. Noi ne dorim ca PNL să înțeleagă ce face și să luăm o hotărâre și să rămânem colegi. Dacă nu probabil că va trebui să găsim o altă soluție. Categoric nu voi merge la Congresul PNL, sper din toată inima ca liderii PNL să nu facă o fuziune cu PDL. Mi-e teamă că nu va fi decât acel gen de fuziune în care noi venim cu numele și istoria, iar ei cu resursa umană, ce va însemna că Traian Băsescu își atinge scopul de a fi președintele unui partid istoric și nu al unui partid desprins din FSN”,  a spus Cristina Calangiu.

tariceanu pnl 71 Cristina Calangiu: Mi am regăsit speranța! Cine sunt „tăricenii” de la Dolj poze

Potrivit acesteia, la întrunirea de ieri a participat un grup de aproximativ 30 de liberali doljeni. Pe lângă Cristina Calangiu și Constantin Mitriță, au luat parte la lansarea grupului de inițiativă alți patru consilieri locali craioveni: Răzvan Socoteanu, Nicoleta POpescu, Alexandru Bețiu și Andrei Nanu. Ex-directorul SC Piețe și Târguri Craiova SRL, Cătălin Resceanu, ex-consilierul județean Ionuț Negoiță, plus directorul Spitalului Județean de Urgență, Bogdan Fănuță.

tariceanu pnl 1 Cristina Calangiu: Mi am regăsit speranța! Cine sunt „tăricenii” de la Dolj poze