Cristina Calangiu, după a doua „excludere” din PNL Dolj: E posibil să le fac plângere penală! Nu au avut cvorum

 

Ex-președintele PNL Craiova, viceprimarul Cristina Calangiu, spune că ar putea cere inclusiv Parchetului să descurce ițele excluderii sale din partid propusă de Delegația Permanentă a organizației județene.

Cristina Calangiu spune că nu a fost prezentă la ședința de duminică a delegației teritoriale a PNL Dolj, susținând însă că are informații că la forumul județean nu s-a întrunit cvorumul prevăzut de statut, propunerea de excludere adoptată de liberalii doljeni fiind, prin urmare, ilegală.

„Eu o să trimit mâine o hârtie, atât către secretariatul PNL Dolj, cât și către secretariatul general al partidului, prin care le voi solicita să-mi prezinte și mie convocatorul ședinței Delegației Permanente a PNL Dolj și semnăturile. Am informații că nu au avut cvorum la ședință. Mi-au spus mai mulți membrii PNL care au fost acolo că nu s-a întrunit cvorumul, prin urmare, orice fel de hotărâre ar fi luat ei în ceea ce mă privește este ilegală. E posibil să le fac chiar plângere penală. Practic, ei nu aveau voie să voteze nimic la întrunirea respectivă, neavând cvorum, decât eventual să-și spună unul altuia ce frumoși și deștepți sunt, cât de mult le pace Johannis și cum nu mai pot de nerăbdare să fuzioneze cu PDL și să intre în PPE. Sper din tot sufletul pentru ei să nu se fi apucat să voteze așa ceva, pentru că fuziunile și problemele de apartenență la grupuri politice se iau în cadrul Congresului, nu în delegația permanentă de la Dolj”, a spus Cristina Calangiu.