Cristescu, Leu: Am dat drumul la apă în Zănoaga

leu zanoaga Cristescu, Leu: Am dat drumul la apă în Zănoaga poze

Primarul comunei Leu, Iulian Cristescu, spune că problema asigurării apei potabile pentru locuitorii satului Zănoaga e aproape de rezolvare, la capătul unei investiții de 1, 5 milioane de RON. 

„Azi am dat drumul la apă în Zănoaga. Proiectul e aproape finalizat, mai sunt câteva mici lucruri de pus la punct în privința amenajărilor din incinta gospodăriei de apă, dar azi am dat drumul ca cișmele. Eu zic că într-o lună inaugurăm această investiție extrem de necesară localnicilor din Zănoaga și cred că ne putem declara mulțumiți dacă ținem cont că lucrările au demarat în septembrie, deci am avut practic doar patru luni la dispoziție în care s-a putut munci efectiv. Țin să transmit încă o dată mulțumiri celor de la ISU Oltenia Dolj pentru ajutorul pe care ni l-au dat timp de un an de zile cu degajarea apei din locuințele inundate și cu asigurarea apei potabile în satul Zănoaga, fără ei ne-ar fi fost incomparabil mai greu”, a declarat primarul Iulian Cristescu.

leu zanoaga apa primar pompier Cristescu, Leu: Am dat drumul la apă în Zănoaga poze

Investiția de la Zănoaga, estimată la 1, 5 milioane de lei noi din fonduri guvernamentale, a presupus amenajarea a 7 kilometri de rețea de apă, plus realizarea a două puțuri de mare adâncime și a unei gospodării de apă pentru cei aproximativ 1400 de locuitori a satului aparținător de comuna Leu.

leu zanoaga apa Cristescu, Leu: Am dat drumul la apă în Zănoaga poze

 

(foto arhiva facebook)