Crinul, regele florilor

crini asiatic mixed 300x300 Crinul, regele florilor poze

Plante cu un puternic miros imbietor, crinii au extrem de multi simpatizanti si in tara noastra. Cu o gama larga a coloritului, aceste flori minunate reusesc sa se impuna in orice gradina. Prezenta lor atrage mereu un strigat de mirare din partea privitorilor, fiind incantati de prezenta lor. Acestia sunt extrem de rezistenti si, in plus, ingrijirea lor este una la indemana oricui, nefiind nevoie de lucrari constistente si de lunga durata. Existenta lor este confirmata inca din cele mai vechi timpuri, atunci cand era asimilat cu speranta, credinta, puritate sau pasiune. In functie de epoca dar si de zona geografica in care acesta minunata floare crestea, oamenii locului ii ofereau diverse atribute, tocmai datorita prestantei uluitoare pe care o are.

Crinul infloreste primavara tarziu si vara, facand parte din categoria florilor care pot fi crescute, cu usurinta, si in interiorul casei, in ghivece. Acestia trebuie plantati intr-un loc care sa abunde de lumina, fiind mari iubitori, cel putin 8 ore pe zi, de soare. De retinut ca, in momentul in care cultivati bulbi de crini sa optati pentru un teren nisipos, deoarece aceste flori iubesc un pamant cu astfel de calitati nutritive.

Daca va doriti ca si gradina sau casa voastra sa fie inundata de mirosul unic de crin comandati online acesti bulbi si plantatii cu atentie. Pe site-ul www.bulbiromania.ro gasiti o varietate de crini, impartiti in functie de coloritul lor si particularitatile fiecaruia. Daca sunteti pur si simplu indragostiti de un anumit soi, puteti opta doar pentru achizitionarea unuia, daca doriti, in schimb, o multitudine de culori, atunci aveti la dispozitie mai multe optiuni. Indiferent de alegerea facuta, este bine de stiut ca acesti bulbi au o inflorire sigura de 100%, fiind adaptati pentru conditiile meteo din tara noastra. Daca respectati cu strictete instructiunile de plantare, atunci cand este timpul, crinii va vor raspalti cu un miros unic.