Crin faţă cu reacţiunea la Filiaşi: Imediat vă explic şi cu comuniştii – video

filiasi 1 Crin faţă cu reacţiunea la Filiaşi: Imediat vă explic şi cu comuniştii   video poze

“Nici eu nici Ponta nu am fost comunişti, corupţi sau reprezentanţi ai Securităţii la Anvers”, spune şeful PNL, care a lansat vineri candidaţii liberali pentru primăria Filiaşi în faţa unei mulţimi de simpatizanţi şi a unui nemulţumit.

Crin Atonescu i-a lansat în campania pre-electorală pe Gheorghe Boţilă şi Ion Dumbravă, propunerile PNL pentru primăria FIliaşi. SImpatizanţii liberali s-au adunat să-l aplaude în grădina de vară a oraşului, unde peneliştii au fost nevoiţi să se refugieze după ce înţelegerea cu primarul pedelist Nicolae Stăncioi pentru închirierea sălii de sport a căzut subit. Unul dintre fanii lui Antonescu a ţinut însă să vadă evenimentul de la înălţime, cocoţat pe acoperişul blocurilor din vecinătate, de unde agita neobosit un steag galben.

filiasi Crin faţă cu reacţiunea la Filiaşi: Imediat vă explic şi cu comuniştii   video poze

Antonescu nu a avut însă numai fani entuziaşti, ci şi un contestatar pe măsură, care l-a luat în primire imediat ce a aurcat alături de candidaţi şi de fruntaşii PNL Dolj pe scena grădinii de vară: “Ai dat mâna cu comuniştii!”, a apucat nemulţumitul să strige, înainte de a fi scos din incintă. “Imediat vă explic şi cum e cu comuniştii”, i-a replicat Antonescu.

filiasi 2 Crin faţă cu reacţiunea la Filiaşi: Imediat vă explic şi cu comuniştii   video poze

De vorbit au vorbit însă mai întâi cei doi candidaţi.

filiasi 3 Crin faţă cu reacţiunea la Filiaşi: Imediat vă explic şi cu comuniştii   video poze

IOn DUmbravă şi Gheorghe Boţilă şi-au prezentat platformele cu care iau în  piept bătălia pentru primări FIliaşi.

filiasi 4 Crin faţă cu reacţiunea la Filiaşi: Imediat vă explic şi cu comuniştii   video poze

În cele din urmă, Antonescu a luat cuvântul, în aplauzele simpatizanţilor, dân şi explicaţia promisă în debutul întâlnirii.

“Începând de la 1866 până după al II-lea Război Mondial, înainte de venirea comuniştilor, liberalii a trebuit să facă şi alianţe care poate nu le plăceau. Politica se face şi cu compromisuri. Dacă aceste compromisuri sunt la vedere, sunt asumate şi sunt destinate a servi unui scop care îi interesează şi îi serveşte pe toţi oamenii, atunci ele sunt acceptate în politică. Nu am făcut o alianţă cu PSD astăzi ca să ne fie nouă bine pentru că nouă, liberalii, ne era bine să aşteptăm 2012 şi, criticându-i şi pe unii şi pe alţii, strângând voturi. Dar menirea unui partid politic cu adevărat responsabil este să îşi servească simpatizanţii, compatrioţii şi votanţii atunci când aceştia au nevoie şi nu atunci când îi vine lui bine. Nu am niciun fel de reţinere, sunt bucuros că am făcut această alianţă. Uniunea Social Liberală are în frunte doi, îndrăznesc eu să spun, doi lideri necompromişi, nici eu nici Victor Ponta nu am fost la guveranre, nu am fost corupţi în această ţară, nici nu am fost comunişti şi nici nu am avut legătură cu acest lucru, nici nu am fost reprezentanţii Securităţii la Anvers înainte de 1989 ca Traian Băsescu”, a spus Antonescu.