Crin, despre racolările PSD: Am mai trecut prin asemenea episoade. Ponta e doar un Boc un pic mai înalt!

crincraiovapnl.jpg Crin, despre racolările PSD: Am mai trecut prin asemenea episoade. Ponta e doar un Boc un pic mai înalt! poze

 

Crin Antonescu a comentat recentele plecări din PNL Dolj către filiala social-democraţilor, pe care le consideră parte a unei strategii guvernamentale.

“A plecat un deputat, au plecat nişte primari. Se mai întâmplă! Nu e exclus să mai plece alţii în perioada următoare. Pe noi nu ne interesează atât de mult plecarea primarilor, ne interesează să vină oamenii la vot. Se întâmplă aceste lucruri pentru că avem un Guvern care înţelege să se folosească astfel şi de influenţa prefecţilor şi de condiţionarea alocării de fonduri pentru a atrage primari. Acest lucru l-a mai făcut PSD-ul în perioada 2000-2004, l-a făcut şi PDL-ul sub toate guvernele lui Traian Băsescu. E un lucru profund incorect, un lucru pe care l-am comentat şi l-am criticat şi cu Victor Ponta şi cu doamna Vasilescu în perioada în care eram împreună în USL. Iată că acum PSD recurge la aceeaşi tactică. Din acest punct de vedere, Victor Ponta se dovedeşte a fi doar un Emil Boc un pic mai înalt”, a delcarat Crin Antonescu.