Lectorul Crin: Am reuşit cel mai bun scor al partidului prin noi înşine

m crin citeste Lectorul Crin: Am reuşit cel mai bun scor al partidului prin noi înşine poze

Crin Antonescu şi-a citit bilanţul cu nerealizările şi reuşitele din primul an de mandat în faţa delegaţilor la congres.

Şeful PNL a enumerat slăbiciunile demonstrate înm alegeri de formaţiunea liberală. “Nu am reuşit să atingem obiectivul de a intra în turul II, să dăm României un alt preşedinte, să ne facem înţeleşi şi auziţi mai bine şi de mai mulţi oameni, nu am reuşit să ne apărăm propriile voturi, nu am reuşit să ne depăşim barierele mentale, nu am reuşit să ne mobilizăm la întreaga capacitate”, a spus Antonescu.

Printre reuşite, Antonescu a amintit scorul de la alegerile prezidenţiale. “Am reuşit să obţinem cel mai bun scor din istoria partidului de după 90 pe care la obţinut un candidat al partidului la nivel naţional. Am reuşit să depăşim pragul de 20 la sută şi să convingem peste 2 milioane de oameni să ne voteze. Am obţinut acest rezultat prin noi înşine, fără mită electorală, fără fraudă, fără minciună şi fără nici un compromis. Dacă am reuşit cel mai bun scor al nostru prin bun simţ, prin integritate şi curaj, aceasta este calea pe care trebuie să o urmăm pentru a deveni un partid în strare să câţştige alegerile locale şi parlamentare”, a spus Antonescu.

Deosebire majoră faţă de anul trecut, când Crin Antonescu a câştigat sala şi funcţia de preşedinte cu un discurs liber incendiar, şeful PNL a trecut de data aceasta la un discurs pregătit dinainte şi citit de pe foi în faţa delagaţilor.