Craiovenii, invitați, în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 21:00, la proiecțiile de film în aer liber organizare de Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, în Piața „Frații Buzești” din Craiova

afis cinema offline A3 Craiovenii, invitați, în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 21:00, la proiecțiile de film în aer liber organizare de Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, în Piața „Frații Buzești” din Craiova poze

Urban Movie, un proiect cultural de divertisment social. Iubitorii de film au ocazia să urmărească producții cinematografice valoroase online și offline. Vă invităm să participați în limita locurilor disponibile în fiecare vineri și sâmbătă de la ora 21:00 la proiecțiile de film în aer liber organizare de Casa de Cultură „Traian Demetrescu” în Piața „Frații Buzești” din Craiova.

Un bun prilej să ne bucurăm de relaxare alături de creații de film de lung metraj care au ca protagoniști pe: Charlie Chaplin, Buster Keaton, Stan și Bran dar și animații de scurt metraj atent alese de organizatori.

10 capodopere ale filmului mut vor rula outdoor și pe www.tradem.ro și www.tarkovskiana.ro începând cu data de 26 iunie 2020.