Craiovenii i-au cântat în ploaie Loredanei “Mulți ani trăiască!” Vedeta a izbucnit în lacrimi

Craiovenii i-au cântat în ploaie Loredanei “Mulți ani trăiască!”

Vedeta a izbucnit în lacrimi.

===============================

Ultima seară din cadrul Zilelor Municipiului Craiova a adus pe scena din Pța Mihai Viteazul un concert memorabil. În ciuda furtunii, craiovenii au rezistat până la miezul nopții, la un show absolut incendiar susținut de Adda, Guess Who și Loredana cu Taraful Augurida.

Craiovenii au ignorat ploaia ce s-a abătut asupra orașului să-i cânte “Mulți ani trăiască” Loredanei, care și-a sărbătorit aniversarea pe scenă, în fața spectatorilor. La ora 24:00, Loredana a primit un buchet cu 47 de trandafiri din partea Primăriei Craiova. Apoi formația a dat tonul, iar publicul a început să-i cânte. În acel moment, diva României a izbucnit în lacrimi.


Drept mulțumire, Loredana a scos din mașină un tort pe care l-a oferit fanilor adunați în fața scenei și a dedicat audienței din Bănie melodia “Mă dusei să trec la Olt”.

Show-ul s-a încheiat într-o atmosferă romantică: după miezul nopții, într-o ploaie caldă de vară, pe ritmurile melodiei “O fată singură în noapte”. Evenimentul s-a încheiat cu proiectarea spectacolului de videoproiecții laser și videomapping pe clădirea Prefecturii.

Zilele Municipiului Craiova s-au derulat în perioada 01-09 iunie 2018 și au inclus peste 120 de manifestări, acțiuni și evenimente sportive, sociale și culturale, angrenând peste 20 de co-organizatori.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Craiova și Consiliul Local Municipal.

 

 

 

Serviciul Imagine

Primăria Craiova