Craiova, ultima faza a Cupei Hagi Danone inainte de Turneul Final – prima etapa cu meciuri dedicate echipelor de fete!

17761128 1502193846472144 4676263714751165435 o Craiova, ultima faza a Cupei Hagi Danone inainte de Turneul Final – prima etapa cu meciuri dedicate echipelor de fete! poze

Craiova, ultima faza a Cupei Hagi Danone inainte de Turneul Final – prima etapa cu meciuri dedicate echipelor de fete!
Bucuresti, 18 mai 2017
Cupa Hagi Danone, cea mai importanta competitie din Romania pentru copiii de 10-12 ani, isi desfasoara anul acesta cea de-a opta editie. Dupa primele 5 etape, disputate la Cluj, Pitesti, Timisoara, Baia Mare si Bucuresti, a venit randul Craiovei sa gazduiasca turneul care trimite cei mai talentati pusti la intalnirea cu Zinedine Zidane, ambasadorul Danone Nations Cup.

18278108 1532767926748069 7676947965414673640 o Craiova, ultima faza a Cupei Hagi Danone inainte de Turneul Final – prima etapa cu meciuri dedicate echipelor de fete! poze
In week-end-ul 20-21 mai, cei mai buni mici fotbalisti din Bucuresti vor juca pentru calificarea la Turneul Final al Cupei Hagi Danone, pe terenurile Centrului pentru Agrement si Sport Dolj.
In anul in care turneul mondial Danone Nations Cup va avea, in primiera, si o competitie dedicata fetelor, Craiova este primul oras din Romania care va gazdui meciuri de fete in cadrul Cupei Hagi Danone. 4 echipe intra in cursa pentru trofeul etapei din Oltenia.

vizual hagi danone new york Craiova, ultima faza a Cupei Hagi Danone inainte de Turneul Final – prima etapa cu meciuri dedicate echipelor de fete! poze
In prima faza, competitia care i-a lansat, printre altii, pe Gabi Torje si Ianis Hagi, are 6 etape zonale, la care participa echipele celor mai bune scoli din acele regiuni, dupa cum urmeaza:
1. Etapa Zonala Cluj |(25-26 martie)  campioana: Liceul de Informatica “Tiberiu Popovici” 2. Etapa Zonala Pitesti| (1-2 aprilie)  campioana: Scoala Nr. 11 “Mihai Eminescu” 3. Etapa Zonala Timisoara| (8-9 aprilie)  campioana: Scoala Nr. 7 “Sfanta Maria” 4. Etapa Zonala Baia Mare | (6-7 mai)  campioana: Scoala “George Cosbuc” din Sighet 5. Etapa Zonala Bucuresti | (12 mai)  campioana: Scoala Gimnaziala Nr. 309 din Bucuresti 6. Etapa Zonala Craiova | Centrul Turistic pentru Agrement si Sport Dolj (20-21 mai)
Turneul Final al Cupei Hagi Danone se va tine la Academia Hagi din Constanta, intre 1 si 4 iunie. 6 scoli si 6 cluburi vor juca pentru titlul de campioana. Pe langa cele 6 castigatoare ale fazelor zonale, la faza finala a competitiei vor mai participa Luceafarul Cluj-Napoca, Dinamo Bucuresti, FC Steaua Bucuresti, Kinder Sangeorgiu de Mures, CSU Craiova si gazda Academia Hagi.
Castigatoarea turneului final va fi desemnata campioana nationala, iar cei 12 copii campioni vor imbraca tricourile Romaniei in luna septembrie, la Danone Nations Cup, cand vor juca la New York pentru titlul suprem, alaturi de alte 31 de mici nationale din toata lumea.
Sub sloganul “Crede in visul tau!”, Danone si Fundatia “Gheorghe Hagi” ii invata pe tinerii fotbalisti bazele unei cariere de succes: un stil de viata sanatos, spirit fair-play si profesionalism.
Anual, peste 3000 de copii participa la Cupa Hagi Danone si, pana in prezent, aproape 20.000 de mici fotbalisti au trait experienta competitiei in Romania, iar cei mai norocosi dintre ei au devenit campioni nationali si au jucat pentru prima data in culorile tarii lor la Finala Mondiala Danone pe stadioane celebre ca Wembley, Santiago Barnabeu sau Stade de France.
Anul trecut, echipa Academiei Hagi a fost reprezentanta Romaniei la Cupa Natiunilor Danone, turneu ce s-a desfasurat in Paris, pe Stade de France. Cel mai bun rezultat al nostru la turneul mondial s-a inregistrat in 2014, cand tot echipa Academiei Hagi a reusit sa termine competitia pe locul 6, fiind oprita doar de nationala care avea sa castige trofeul, cea a Japoniei.
Pentru mai multe informatii despre Cupa Hagi Danone, urmariti-ne pe:
www.facebook.com/CupaHagiDanone |pagina oficiala de Facebook a competitiei www.cupahagidanone.ro | site-ul oficial al competitiei www.instagram.com/cupahagidanone/ | contul oficial de Instagram al competitiei
Despre Danone Romania
Urmând misiunea de a aduce sănătate prin alimente unui număr cât mai mare de oameni, Danone este lider în domeniul produsele lactate proaspete, structurându-și afacerea pe patru linii de business: produse lactate, apă îmbuteliată, alimentație specială pentru bebeluși șinutriție medicală.
Danone a făcut primul pas pe piață în Barcelona încă din 1919, când Isaac Carasso a început să vândă primele iaurturi în farmacii, ca leac pentru infecțiile intestinale care afectau în special copiii. Astăzi, divizia de lactate este puternic dedicată misiunii companiei de a aduce sănătate prin alimente unui număr cât mai mare de oameni și pune pe piață o gamă variată de produse lactate proaspete, gustoase și nutritive.
În România, Danone este lider de piață pe segmentul iaurturi. Compania are în portofoliu peste 90 de sortimente, realizate în majoritate în fabrica din București. Fabrica Danone din București a produs local primele iaurturi în 1999.