Craiova pe uscat de 1 iulie

m robinet Craiova pe uscat de 1 iulie poze

Compania de Apă Oltenia anunţă o nouă sistare pentru 24 de ore a furnizării apei potabile în marea majoritate a cartierelor oraşului. 

“La solicitarea SC Hidroconstrucţia SA, antreprenorul general al lucrărilor de reabilitare a reţelei publice de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Craiova, în cadrul programului ISPA, în vederea montării de vane şi debimetre, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în Municipiul Craiova, după următorul program:
– în ziua de  joi, 1 iulie 2010, între orele 8 şi 24 se vor efectua lucrările specificate:
– se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele cartiere: cartier Corniţoiu, cartier George Enescu, cartier Brazda lui Novac, cartier Rovine, zona centrală a municipiului Craiova, inclusiv străzile Carol I, strada Unirii, cartier Calea Bucureşti, cartierul 1 Mai de la Ciupercă până la strada Tabaci, cartierul Siloz, cartierul Valea Roşie, cartierul Sărari;
– în data de vineri, 02 iulie 2010, între orele 0 şi 8 se vor efectua lucrări de readucere la parametri hidraulici iniţiali ai reţelei de distribuţie a apei potabile în zonele în care s-au efectuat lucrările.
În acest interval de timp se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în cartierele Bariera Vâlcii şi Gherceşti.
Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă până la limpezirea apei.
Compania de apă Oltenia SA, prin laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.
Cartierele în care nu se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă: cartierul Craioviţa Nouă, cartierul Romanescu, cartierul Veteranilor, cartierul 1 Mai de la strada Tabaci până în Romaneşti, cartierul Popoveni, cartierul Făcăi, cartierul Cernele, cartierul Lascăr Catargiu, cartierul Mofleni, cartierul Plaiul Vulcăneşti, cartierul Lăpuş Argeş, cartierul Şimnicul de Jos, cartierul Bordei, platforma industrială de est, fabrica de avioane, magazinul Metro, Parcul Industrial Craiova, Uzina Ford, strada Drumul Apelor şi aleile adiacente, Platforma Industrială de Vest.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere”, precizează comunicatul Companiei de Apă Oltenia.