Craiova: Asociere cu Fundația Mircea Dinescu pentru a VII-a ediție a „Divan Film Festival (Divanul Degustătorilor de Film şi Artă Culinară)”

divan Craiova: Asociere cu Fundația Mircea Dinescu pentru a VII a ediție a „Divan Film Festival (Divanul Degustătorilor de Film şi Artă Culinară)” poze

Craiova: Asociere cu Fundația Mircea Dinescu pentru a VII-a ediție a „Divan Film Festival (Divanul Degustătorilor de Film şi Artă Culinară)”. CLM aprobă joi asocierea. precum și contribuția financiară a primăriei la cheltuielile de organizare a festivalului. 

„În urma solicitării „Fundației pentru Poezie „Mircea Dinescu” înregistrată la Primăria Muncipiului Craiova cu numărul 115653/05.07.2016, s-a convenit acordarea sprijinului în vederea organizării evenimentului „Divan Film Festival (Divanul Degustătorilor de Film şi Artă Culinară)”, din partea Primăriei Municipiului Craiova şi a Consiliului Local Municipal, în calitate de parteneri principali. Participarea la acest eveniment a oraşului Craiova, Primăriei şi Consiliului Local Municipal aduce un dublu beneficiu – atât pentru locuitorii oraşului care vor avea posibilitatea ca timp de două zile să ia parte la un act cultural de o înaltă ținută, dar şi beneficii de imagine pentru oraşul Craiova şi instituțiile partenere, având în vedere amploarea şi vizibilitatea acestui eveniment. În calitate de co-organizator al evenimentului, Muncipiul Craiova a alocat suma de 80.000 lei de la bugetul local pentru organizarea evenimentului „Divan Film Festival” – 2016, cuprinzând cazare, transport şi onorarii pentru invitați, organizare proiecții: ecran, generator, lumini, sunet, servicii de restaurant, materiale de promovare, premii, diplome, flori”, se arată în raportul întocmit de funcționarii primăriei Craiova.