Cosmin Enea: „Vă mulţumesc pentru sprijinul arătat în ultima lună!”

Cosmin Enea1 Cosmin Enea: „Vă mulţumesc pentru sprijinul arătat în ultima lună!” poze

Candidatul USL la Camera Deputaţilor, Cosmin Enea, a transmis un mesaj de final de campanie craiovenilor din care reiese că experienţa din ultima lună a fost una frumoasă, din care a avut multe de învăţat şi în urma căreia a crescut ca om politic. „Vă mulţumesc pentru sprijinul pe care mi l-aţi arătat în ultima lună. Vă mulţumesc pentru că v-aţi oprit pe stradă, aţi dat mâna cu mine, m-aţi ascultat şi apoi mi-aţi transmis preocupările dumneavoastră reale. Vă mulţumesc pentru că aţi avut încredere să mă învestiţi pe mine cu rezolvarea problemelor dumneavoastră. Iau această responsabilitate în cel mai serios mod posibil”, le-a transmis Cosmin Enea craiovenilor.
Campania, un exerciţiu de responsabilizare
Acesta susţine că a învăţat de la toţi oamenii pe care i-a întâlnit în campanie mai mult decât a învăţat în cariera politică de până acum. „Am învăţat în primul rând că oamenii politici nu trebuie să vorbească între ei înainte să ia o decizie, ci trebuie să fie cât mai mult şi cât mai des pe stradă, în pieţe, în parcuri, să vorbească cu oamenii, să afle de la ei care sunt preocupările reale şi să se inspire de la ei pentru găsirea soluţiilor”, a continuat Enea. Poate cel mai prezent candidat în rândul craiovenilor, cu incursiuni zilnice în cartierele Colegiului său, Cosmin Enea consideră că această campanie a fost „un exerciţiu de responsabilizare”.
„Vă garantez că toate întâlnirile cu dumneavoastră nu vor rămâne fără ecou. Atât cât îmi va sta în putere, mă voi zbate pentru Colegiul meu. Am determinarea, responsabilitatea şi ambiţia necesare să pot duce la bun sfârşit toate proiectele despre care am discutat cu dumneavoastră”, a mai spus Enea. În final, acesta i-a îndemnat pe craioveni să iese la vot, să nu stea în case pe 9 decembrie, să participe activ în crearea viitorului lor şi al familiilor lor.