COS: Studenţiada 2013 – Ziua Sănătăţii. Studenţii craioveni, voluntari la Urgenţă

Sâmbătă, 2 noiembrie între orele 08:00-20:00, o echipă formată din 10 studenţi vor participa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă nr.1 Craiova în Unitatea Primiri Urgenţe alături de medicul de garda din ziua respectivă la toate activităţile întreprinse de acesta în vederea acordării sprijinului oamenilor aflaţi la nevoie.

Această activitate se înscrie pe linia acţiunilor desfăşurate de către studenţii voluntari în cadrul festivalului ”Studenţiada 2013” cu ocazia „Zilei Sănătăţii”
Studenţii din cadrul Universităţii din Craiova doresc prin această acţiune să încurajeze toţi tinerii din comunitatea locală să se implice in activităţi ce au ca scop sprijinirea semenilor noştri şi să îi sensibilizeze pe aceştia la problemele reale ale societăţii in care trăim.

Considerăm că prin această acţiune de voluntariat dăm dovadă de solidaritate faţă de oamenii aflaţi la necaz şi ne putem mobiliza pentru a le oferi tot sprijinul nostru .Este un pas înainte facut de noi, pentru o lume mai bună.

Pentru mai multe informaţii ,contactaţi coordonatorul echipei de studenţi Ionuţ Ene la numărul de telefon : 0766 749 363