Corlăţean: Sunt convins că Olguţa va câştiga primăria Craiova. Va fi o pierdere pentru Senat

usl olguta prioteasa corlatean 021 Corlăţean: Sunt convins că Olguţa va câştiga primăria Craiova. Va fi o pierdere pentru Senat poze

Ministrul Justiţiei, Titus Corlăţean, în acelaşi timp vicepreşedinte al PSD, a venit să pună umărul la campania candidatului USL la primăria Craiova, Lia Olguţa Vasilescu.

 

@Doresc să transmit un mesaj foarte clar opiniei publice de la Craiova şi din judeţeul Dolj privind susţinerea deplină, totală pentru candidaturile pe care Partidul Social Democrat şi USL le prezintă. Candidatura doamnei Olguţa Vasilescu pentru Primăria municipiului Craiova are o susţinere totală din partea conducerii USL şi bineînţeles şi pe domnul Ion Prioteasa pentru un nou mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean. De asemenea, pentru listele de consilieri judeţeni şi locali pentru că suntem la finalul unei campanii electorale pentru administraţiile locale şi judeţene, care sunt sigur că vor consfinţi un succes al USL şi o admnistraţie pe care o dorim şi la Dolj, şi la Craiova. Prezenţa mea la Craiova este un mesaj puternic de susţinere a celor două candidaturi. Pe doamna Lia Olguţa o cunosc de foarte mulţi ani, suntem colegi în Senatul României şi este una dintre cele mai apreciate membre ale Parlamentului României. Este o persoană care şi-a făcut pe deplin datoria în ceea ce înseamnă activitatea în Senat. Aspectele de integritate sunt foarte importante pentru societatea românescă şi sunt valabile şi în cazul candidaturii doamnei Olguţa, ne fac să susţinem cu toată tăria această candidatură şi credem că va fi un primar foarte bun al municipiului Craiova. Va fi o pierdere pentru Senatul României şi Parlament dar va fi un câştig pentru comunitatea locală. Ştiu care sunt unele dintre proiectele la care ţine foarte mult şi anume cele legate de drumuri, locuri de muncă, infrastructură, anveloparea blocurilor. Va avea uşa deschisă la Guvernul României pentru a avea susţinere şi sprijin în promovarea acestor proiecte. Sunt convins că doamna Lia Olguţa Vasilescu va câştiga alegerile pentru Primăria municipiului Craiova”, a declarat Titus Corlăţean.