Corlăţean către PDL şi UNPR: Există informaţii cu privire la chestiuni care încalcă legislaţia electorală!

usl olguta prioteasa corlatean 024 Corlăţean către PDL şi UNPR: Există informaţii cu privire la chestiuni care încalcă legislaţia electorală! poze

Ministrul Justiţiei spune că are informaţii cu privire la posibile încălcari ale legislaţiei electorale care s-ar “pune la punct cu oamenii PDL şi UNPR din secţiile de votare”. 

Titus Corlăţean a precizat că deţine informaţii inclusiv despre mita electorală, transmiţând doritorilor că reprezentanţii statului au consemn să acţioneze “fără inhibiţii” în asemenea cazuri.

 

“Semnalul de avertizare public pe care doresc să-l transmit în baza informaţiilor pe care colegii m-i le-au pus la dispoziţie şi le-am solicitat să-mi pună la dispoziţie elemente concrete şi probe – există informaţii cu privire la chestiuni care încalcă legislaţia electorală, la bani care se dau, chestiuni care s-ar pune la punct în secţiile de votare prin oamenii UNPR-ului, PDL-ului, lucruri în neregulă. Transmit un semnal de avertizare publică către cei care ar dori să facă astfel de chestiuni: aceste lucruri reprezintă contravenţii şi infracţiuni iar mesajul meu pentru organele statului este să acţioneze fără inhibiţii pentru pedepsirea unor asemenea acţiuni”, a declarat Corlăţean.