Cora la Craiova, un nou hypermarket în Adora Mall

m adora mall Cora la Craiova, un nou hypermarket în Adora Mall poze

În lipsă de inaugurări de noi spaţii comericiale, antreprenorii ne servesc deocamdată numai comunicate de presă. Potrivit portughezilor de la Sonae Sierra, o cincime din Adora Mall Craiova va fi ocupată de un nou Hypermarket Cora. “Cora a semnat contractul de inchiriere pentru Adora Mall, principalul centru comercial din Craiova  Hypermarketul Cora se va intinde pe o suprafata totala inchiriabila de 12.100 m2, o oferta unica in Adora Mall
Adora Mall va avea 190 de magazine dispuse pe cei 59.000 m2 GLA in cadrul conceptului arhitectural inspirat de cele 4 anotimpuri
Specialistul international Sonae Sierra – deţinator, dezvoltator si operator de centre comerciale a semnat cu lantul international de supermarket-uri si hypermarket-uri  Cora contractul de inchiriere pentru Adora Mall din Craiova. Contractul a fost incheiat cu ajutorul CB Richard Ellis Eurisko, agent co-exclusiv de inchiriere al proiectului Adora Mall. Cunoscut ca unul dintre operatorii principali pe piata de hypermarket din Romania, magazinul Cora din Adora Mall va oferi o varietate larga de articole in cei 12.100 m2 alocati in centrul comercial situat in zona central sued-estica a orasului si va servi 420.000 de locuitori aflati la 30 minute distanta.
Adora Mall, cu o suprafata totala inchirabila de 59.000 m2, 190 de magazine si 1.800 de locuri de parcare, va oferi clientilor sai un brand puternic de hypermarket subliniind astfel ambitia Sonae Sierra de a oferi populatiei din Craiova un centru comercial inovativ, la cele mai inalte standarde de calitate. “Suntem foarte bucurosi ca am castigat Cora de partea noastra in acest proiect ambitios. Astfel, cu ajutorul lantului international de hypermarket Cora, suntem siguri ca Adora Mall va veni in intampinarea nevoilor comerciale ale locuitorilor. Centrul comercial inovativ impreuna cu oferta sa de magazine nationale, internationale dar si locale vor imbunatati si vitaliza piata de retail din Craiova. Placerea de a cumpara va deveni o experienta noua, placuta si amuzanta in acelasi timp” afirma Ingo Nissen, Director de Dezvoltare pentru Romania al Sonae Sierra.
Phillipe Lejeune, Director General Cora sustine: “Ne dorim sa dezvoltam noi proiecte in locatii-cheie din Romania, iar Adora Mall ne ofera exact acest lucru. Suntem siguri ca aceasta colaborare va aduce un succes important pentru ambele noastre companii, dar in primul rand va fi un succes pentru consumatorii din Craiova”.
Cora, impreuna cu Cinema City, pozitioneaza Adora Mall ca oportunitate vitala pentru comertul si economia locala prin generarea a 900 de noi locuri de munca in Adora Mall si prin selectia unica de servicii, magazine si divertisment oferite. Adora Mall are in prezent peste 60 % din suprafata totala inchiriabila inchiriata sau pre-inchiriata”, precizează un comunicat de presă al dezvoltatorilor care se ocupă de proiectul Adora Mall.

Tags: ,