Consurs de creaţie “Mediul de azi pentru ziua de mâine” la Casa “Traian Demetrescu”

comunicatus Consurs de creaţie Mediul de azi pentru ziua de mâine la Casa Traian Demetrescu poze

Ziua Mondială a Mediului (Ecologiei) – 5 Iunie – instituită în 1972 de Adunarea Generală a Naţiunilor Unite pentru celebrarea Conferinţei “Ecologia Umană” de la Stockholm şi reprezintă elementul cel mai important  al Programului Ecologic al Natiunilor Unite. Aceasta zi se sărbatoreşte în data de de 5 iunie a fiecărui an şi constituie un prilej pentru instituţiile guvernamentale, administraţiile locale, asociaţiile de tineri, organizaţiile nonguvernamentale, întreprinzători, industriaşi, inclusiv mass-media de a se mobiliza prin manifestări comune menite să atragă atenţia asupra necesităţii protejării factorilor de mediu.

În dorinţa de a promova în rândul tinerilor un mod de viaţă în armonie cu mediul înconjurător, Casa de Cultură „Traian Demetrescu” lansează concursul de creaţie cu tema “Mediul de azi pentru  ziua de mâine”.

Concursul se va desfăşura pe 2 secţiuni 10-14 ani şi 15-18 ani.

Se pot inscrie în concurs creaţii realizate din materiale reciclabile (hârtie, plastic, sticlă, alte materiale). În concurs se pot înscrie, de asemenea, şi colaje pe aceeaşi temă.

Lucrările vor fi aduse  la sediul Casei de Cultura “Traian Demetrescu”   Craiova, str. Traian Demetrescu nr. 31  până la data de 1 iunie 2012, orele 16,00. Pentru ca lucrările să fie validate, acestea trebuie să fie însoţite de o fişă care să conţină numele, prenumele, vârsta, adresa, telefonul şi adresa de e-mail ale concurentului.

Lucrările vor fi analizate de un juriu, care va oferi premii în bani câştigătorilor locurilor I, II, III şi două menţiuni, la cele două secţiuni. Vor fi acordate premii în bani astfel:  locul I – 50 lei, locul al II-lea – 40 lei, locul al III-lea – 30 lei, menţiune – 25 lei şi diplome  tuturor participanţilor.

Festivitatea de premiere va avea loc pe data 5 iunie 2012, orele 14,00 la sediul instituţiei noastre din str. Traian Demetrescu, nr. 31, când sunt rugaţi să participe toţi concurenţii.

Pentru detalii vă rugăm să ne contactaţi la tel 0351413368, 0351413369, 0723919750, casa_cultura_traian_demetrescu@yahoo.com; www.cctd.ro