Consultații stomatologice gratuite, oferite prin Programul Zâmbete Colgate, în județul Dolj

Consultatie Program Zambete Colgate Crucea Rosie 2 Consultații stomatologice gratuite, oferite prin Programul Zâmbete Colgate, în județul Dolj poze

România merită zâmbete Colgate

 Consultații stomatologice gratuite, oferite prin Programul Zâmbete Colgate, în județul Dolj

 

 

București, 14noiembrie2017Colgate®,înparteneriat cu SocietateaNațională de CruceRoșie din România, continuăînlunanoiembrieProgramulZâmbeteColgate®, parte din campaniaRomâniamerităzâmbeteColgate®, în douăorașe din județulDolj, unuldintrecele 10 județeselectate din toatățara. Elevidin claseleprimaredin FiliașișiBăileștivorbeneficia de consultațiistomatologicegratuite, de diagnostic cu recomandăripentrutratament,sfaturide sănătateoralăpentruunzâmbetsănătosșimostregratuite de produse de îngrijireorală.

Poster Bailesti Consultații stomatologice gratuite, oferite prin Programul Zâmbete Colgate, în județul Dolj poze

Încă din 2015, când ne-am alăturat Programului Școlar Colgate® Bright Smiles, Bright Futures™, am găsit în Colgate® România un partener cu care împărțim aceleași valori, de exemplu grija pentru sănătatea oamenilor. Acum, ne bucurăm să îi susținem în noul program Zâmbete Colgate, o inițiativă care încurajează comunitățile locale să adopte obiceiuri sănătoase”, a spus Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Roșii Române.

 

ProgramulZâmbeteColgate®, cu sprijinulfilialelor de CruceRoșie din țară, se desfășoarăîn 20 de orașemici din 10 județedin România, înperioada 7 octombrie – 17 decembrie,șicontinuămisiuneaColgate® de educare cu privire la importanțavizitelorperiodice la medicul dentist și a igieneioralezilnice, de la vârstefragede. ÎnjudețulDolj, consultațiilestomatologicegratuite din cadrulprogramuluivoravealocînFiliași, în data de 18noiembrie, la ȘcoalaGimnazialăFiliași,șiînBăilești, în data de 19noiembrie, laLiceul ”Mihai Viteazu”. Pelângăconsultații, copiiivoravea parte delecții de igienăorală,oferite de voluntariiCruciiRoșiișidesfășurateînprezențapărinților, darși de o zonă de joacăundeîlvorîntâlnipeîndrăgitul Doctor Măseluță.

Poster Filiasi Consultații stomatologice gratuite, oferite prin Programul Zâmbete Colgate, în județul Dolj poze

Activitățilesunt dedicate copiilor din clasele 0-IV și se vordesfășuraîntreorele 10:00 și 18:00. Pentru a participa la consultații, estenecesar ca elevii să fie programați în prealabilșisă fie însoțiți de un părintesau un tutore legal. PentrumaimulteinformațiidespreprogramulZâmbete Colgate, accesațiwww.zambetecolgate.ro.

 

Înparalel, Colgate®desfășoarăProgramulColgate® Bright Smiles, Bright Futures™, care aajuns la cea de-a 25-a ediție de la implementare. Colgate®a livrat cu succesmesajeeducaționalepentrumaimult de 5.900.000 de elevi, număr care vacreșteînacest an cu 200.000 de elevi din școli din toatățara, din zona urbanășicearurală. Începând cu anul 2015, programul se deruleazăînparteneriat cu SocietateaNațională de CruceRoșie din România.

Zambete Colgate MG 9227 Consultații stomatologice gratuite, oferite prin Programul Zâmbete Colgate, în județul Dolj poze

Despre Colgate-Palmolive

 

Colgate-Palmolive esteliderulmondialînîngrijireaorală, cu scopul de a îmbunătățisănătateaoralăînlumeaîntreagă. Compania are branduri de top încategorii de paste de dințișiperiuțe de dințiîndiferitepărți ale lumii, brandurirecunoscutepe plan internațional: Colgate®, Colgate Total®, Maximum Cavity Protection plus Sugar Acid Neutraliser ™, Sensitive Pro-Relief ™, Max White One®, Elmex®, Meridol® șiDuraphat®. Dezvoltarea cu succes a Colgate-Palmolive continuăprinlansarea de produseinovatoareșiunangajamentputernicfață de dentiști, paciențișicomunitățilelor. Colgate-Palmolive România se implicăactivşiinvesteşteanualîntr-o serie de programeeducaţionaleadresatepubliculuilarg, în care sunt implicate mediileuniversitareşiprofesionalemedicale, toateavând ca scopîmbunătăţireaparametrilorsănătăţiioralepentrupopulaţia din România.

 

Vizitați website-ulcompanieiwww.colgatepalmolive.comsauwww.colgate.ro, iarpentruinformațiispecializateaccesațiwww.colgatetalks.com.

 

Despre Crucea Roșie Română

 

SocietateaNațională de CruceRoșie din România, organizațieumanitară care funcționeazăneîntrerupt din 1876 înscopulpreveniriișialinăriisuferințeloroamenilor, fărănici o deosebireînceeaceprivestenaționalitatea, rasa, religia, vârsta, sexul, apartenențamilitară, socialăsaupolitică.

Prinactivitățilepe care le desfășoarăcontribuieși la ameliorareastării de sănătate, la prevenireaîmbolnăvirilorsi la alinareasuferințelorprinprograme de întrajutorareînbeneficiulcolectivității. Proiectul de educațiepentrusănătatedesfășuratîmpreună cu Colgate este parte din aceastăcomponentăimportantă a activitățiiorganizației.