Constituţia pe înţelesul tuturor, varianta USL: Preşedintele nu e putere în Stat, dar el nu ştie asta!

djstccsparlamentaristudenticraiova Constituţia pe înţelesul tuturor, varianta USL: Preşedintele nu e putere în Stat, dar el nu ştie asta! poze

Studenţii Universităţii din Craiova selectaţi pentru a participa la programul “Student în Parlament” al DJST Dolj au avut parte de un moment rar în perioada actuală: un pesedist şi-un penelist vorbind  fără să se contrazică despre actualitatea politică. Evident, era vorba despre Băsescu.

Protagonişti au fost deputatul PSD Claudiu Manda, şeful social-democraţilor doljeni, şi senatorul PNL Mario Ovidiu Oprea, care au încercat să le explice studenţilor din punct de vedere practic cum stau lucrurile cu activitatea din Parlament.

Când a venit vorba despre disputele constituţionale şi contrele dintre GUvern, respectiv Parlament, şi şeful statului, Claudiu Manda a simţit nevoia să facă o precizare pentru tinerii craioveni prezenţi la întâlnirea de ieri de la CCS Craiova. “Să ştiţi că preşedintele nu e putere în stat!”. “Dar el nu ştie asta şi de aceea se comportă ca şi cum ar fi”, l-a completat imediat Mario Ovidiu Oprea.