Consiliul Executiv al Organizației Județene PMP Dolj a hotărât nominalizarea d-nului ing. DUMITRU CĂLINA pentru a candida la funcția de primar al Craiovei

comunicatus Consiliul Executiv al Organizației Județene PMP Dolj a hotărât nominalizarea d nului ing. DUMITRU CĂLINA pentru a candida la funcția de primar al Craiovei poze

Consiliul Executiv al Organizației Județene PMP Dolj a hotărât nominalizarea d-nului ing. DUMITRU CĂLINA pentru a candida la alegerile locale parțiale din data de 11.06.2017, pentru funcția de PRIMAR al municipiului Craiova.

D-nul ing. DUMITRU CĂLINA este vicepreședinte al PMP Dolj, căsătorit și are un copil, elev în clasa a X-a la Colegiul Național “Frații Buzești”.

În prezent, d-nul ing. DUMITRU CĂLINA este întreprinzător individual și supervizor cu asigurarea calității pentru echipamente destinate Centralei Nucleare de la Cernavodă.

Familist convins, de o moralitate desăvârșită, cu principii politice liberale, d-nul ing. DUMITRU CĂLINA reprezintă soluția cea mai potrivită pentru funcția de PRIMAR al municipiului Craiova.

Competiția, competența și performanța reprezintă pentru familia   d-nului ing. DUMITRU CĂLINA “cheia existenței”, în acest sens fiul său CĂLINA FLORIAN CHIRIAC fiind multiplu medaliat la olimpiadele școlare naționale, în anul 2017 calificându-se pentru faza națională la trei dintre acestea.

În același spirit, d-nul ing. DUMITRU CĂLINA a obținut performanțe deosebite atât în cariera profesională cât și în activități extraprofesionale (culturale, sportive, sociale, etc.)

Experiența acumulată și grija față de semeni îl recomandă din plin în fața cetățenilor pentru a ocupa funcția de PRIMAR al municipiului Craiova.

 

 

Consiliul Executiv al PMP Dolj