Consilierii municipali şi-au luat certificatele de ales local. Olguţa şi Solomon au lipsit

alesi locali craiova 028 Consilierii municipali şi au luat certificatele de ales local. Olguţa şi Solomon au lipsit poze

Consilierii locali municipali aleşi la scrutinul din 10 iunie din Craiova şi-au primit azi certificatele doveditoare de la reprezentanţii Biroului Electoral de Circumscipţie.

De menţionat că de la ceremonie au lipsit principalii trei candidaţi la funcţia de primar al Craiovei, nici Lia Olguţa Vasilescu, nici Antonie Solomon sau Mărinică Dincă – toţi trei aleşi şi consilieri locali pe listele de partid, nefiind prezenţi.

Olguţa Vasilescu va renunţa la postul de consilier în favoarea funcţiei de primar, Solomon a anunţat deja că nu are de gând să activeze în CLM, singurul reprezentant al tri-oului de pe podiumul alegerilor locale care va ocupa postul de consilier local fiind democrat-liberalul Mărinică Dincă.

De altfel, UNPR a făcut notă separată, reprezentanţii săi aleşi în consiliul municipali lipsind de la reuniunea noilor consilieri. Primii uneperişti şi-au făcut apariţia în Sala Mică de Şedinţe a Primăriei Craiova după ce restul aleşilor locali îşi primiseră certificatele şi părăsiseră incinta.