Consilierii locali craioveni se mai întrunesc doar realeşi. Solomon: Nici la poza de grup de final nu mai vreau să-i văd!

solomon 022 Consilierii locali craioveni se mai întrunesc doar realeşi. Solomon: Nici la poza de grup de final nu mai vreau să i văd! poze

Următoarea şedinţă ordinară a consiliului local municipal Craiova ar putea avea loc abia după alegeri pe fondul disensiunilor dintre primar şi majoritatea consilierilor. 

Primarul Antonie Solomon dă de înţeles că nu va mai convoca vreo şedinţă de consiliu local până la alegeri, pretextând că vrea să-i scutească pe telespectatorii craioveni de “circul” de la întrunirile televizate ale legislativului local.

“Pentru mulţi craioveni e un lucru neplăcut să vadă în ce s-au transformat şedinţele de consiliu local. Majoritatea, când văd despre ce e vorba, schimbă canalul, aşa că mă gândesc să-i scutesc de această neplăcere să tot butoneze la telecomandă”, a spus Solomon.

Solomon nu a exclus vreo evetuală şedinţă a CLM până în iunie, dar a arătat că, personal, nu le mai vede rostul.

“E treaba mea, a primarului, să convoc aceste şedinţe. Voi vedea. Ne vom mai întâlni dacă vom mai avea ceva de discutat, dar ce să mai discutăm până la alegeri. Şi aşa, în mai începe campania. Eu sunt adeptul respectului între instituţii. Respect consiliul local dacă şi ei respectă instituţia primarului. Sunt primari care abia trec o dată pe lună prin primărie, merg la Bucureşti, la Bruxelles, să obţină fonduri să schimbe legi, iar eu ce să fac? Să vin la consiliul local şi să discut cu cine? Consilierii au fost aleşi pe o listă, cu Solomon în frunte – cei ai PDL – ceilalţi de la alte partide tot pe listă, nu uninominal ca primarul. Şi-au încheiat mandatul, le mulţumesc pentru ce-au făcut şi gata. Nu vreau să-i mai văd nici la poza de grup”, a mai spus Solomon.