VIDEO / Consilierii judeţeni cu acte în regulă

barbarasaprioteasadasucosteafifor VIDEO / Consilierii judeţeni cu acte în regulă poze

Consiliul Judeţean Dolj s-a reunit astăzi pentru prima oară în noua formulă.

Cei 37 de aleşi judeţeni şi-au primit certificatele de la membrii Biroului Electoral Judeţean. La ceremonie au asistat şi prefectul de Dolj, Elena Costea, şi secretarul de stat în MAI Mihai Fifor.

Şedinţa de constituire a noului CJ va avea loc spre sfârşitul acestei luni, când vor fi aleşi probabil şi cei doi vicepreşedinţi care-l vor seconda pe Ion Prioteasa în mandatul 2012-2016. Deşi numele acestora nu a fost încă oficial confirmat, trebuie spus că înmânarea certificatelor de ales judeţean s-a făcut în ordinea Ion Prioteasa, Cristi Iovan (PSD), Laurenţiu Ivanovici (PNL), ultimii doi fiind cei doi nominalizaţi la funcţiile de vicepreşedinte.

În discursul de azi, Ion Prioteasa le-a mulţumit proaspeţilor consilieri judeţeni pentru “cea mai frumoasă campanie electorală” din ultimii 20 de ani.

“Vă salut cu toată prietenia şi vă spun bun venit în consiliul judeţean. Vreau să vă mulţumesc tuturor în primul rând pentru campania electorală elegantă pe care aţi purtat-o, poate cea mai frumoasă campanie electorală din ultimii ani. S-a şi văzut că, din punctul de vedere al incidentelor la vot, Doljul s-au situat la nivel naţional la coada listei, ceea ce e foarte bine. Le mulţumim şi membrilor BEJ care au judecat cu nepărtinire toate evenimentele care le-au fost supuse atenţiei. Vă asigur că vom avea împreună în aceşti patru ani cel puţin 50 de şedinţe, în care vom veni în faţa dumneavoastră cu proiecte importante pentru cei care ne-au ales şi vreau să dăm un mesaj împreună societăţii civile că banii judeţului, fie cei veniţi de la Guvern, fie cei obţinuţi din resurse proprii, se vor întoarce spre localităţile judeţului, în aşa fel încât să le aducem mai aproape de civilizaţie”, a declarat Prioteasa.