Congresul PSD: Două calde, una rece pentru doljeni – video

psd 51 Congresul PSD: Două calde, una rece pentru doljeni   video poze

Ion Prioteasa a pierdut funcţia de vicepreşedinte al partidului, însă organizaţia de Dolj este reprezentată în conducerea centrală de Lia Olguţa Vasilescu şi Valeriu Zgonea.

psd 4 Congresul PSD: Două calde, una rece pentru doljeni   video poze

 

Şeful PSD Dolj a ratat cel de-al doilea mandat de vicepreşedinte naţional al PSD, nereuşind să se numere printre primii opt candidaţi la această funcţie votaţi de delegaţii la congresul de sâmbătă.

psd 81 Congresul PSD: Două calde, una rece pentru doljeni   video poze

Ion Prioteasa a decis în ajunul congresului să renunţe la candidatura pentru postul de vicepreşedinte regional al social-democraţilor, în favoarea lui Paul Stănescu de la Olt, confruntându-se în schimb pentru postul de vicepreşedinte naţional cu restul preşedinţilor de filială din Oltenia, înscrişi fără excepţie în cursă.

psd 41 Congresul PSD: Două calde, una rece pentru doljeni   video poze

Dintre aceştia, a fost ales vicepreşedinte naţional al partidului, Ion Călinoiu, şeful organizaţiei Gorj.

psd 1 Congresul PSD: Două calde, una rece pentru doljeni   video poze

Pe de altă parte, primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a devenit vicepreşedinte al formaţiunii social-democrate, ocupând una din cele cinci funcţii rezervate femeilor.

psd 2 Congresul PSD: Două calde, una rece pentru doljeni   video poze

La rândul său, Valeriu Zgonea rămâne şi el vicepreşedinte al PSD, funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor garantându-i prezenţa în conducerea naţională a partidului.

psd Congresul PSD: Două calde, una rece pentru doljeni   video poze

Victor Ponta a fost reales, fără contracandidat, preşedinte al PSD, funcia de preşedinte executiv al social-democraţilor revenindu-i fostului secretar general Liviu Dragnea.