Conferință și lansare de carte la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”

 

 

69912133 2365264050175450 2769214021323194368 n1 209x300 Conferință și lansare de carte  la    Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” poze

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește vineri, 20 septembrie 2019, începând cu ora 18:00, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, Conferința „Secretele unui cuplu fericit”, susținută de Ovidiu Dragoș Argeșanu. Cu aceeași ocazie, Ovidiu Dragoș Argeșanu își va lansa volumul „De mână, pe Camino. Nimic nu este ceea ce pare…”.

În cadrul conferinței va fi abordată tema relațiilor din dublă perspectivă morală și spirituală. De asemenea, Ovidiu Dragoș Argeșanu își propune să indice greșelile și neînțelegerile cu care intrăm în relațiile de orice fel, familiale sau profesionale, modul în care acestea ne afectează viața, dar mai ales modalitatea prin care putem să le îndreptăm.

Ovidiu Dragoș Argeșanu s-a născut în 8 decembrie 1968, în Belgrad, Serbia. Tatăl său a fost diplomat, detașat la ambasada română din Belgrad, iar mama sa a lucrat ca economist, moștenind de la aceștia dorința de a afla și înclinația spre științele exacte. A absolvit  Liceul „Matei Basarab” din București, secția de matematică-fizică. În 1989, la capătul a doi ani de studenție la Facultatea de Construcții din Timișoara, a început studiile de medicină în cadrul Universității „Athenaeum” din București. În perioada studenției a practicat Judo, Karate Shotokan, JeetKune Do, Wushu și Box.

După absolvirea studiilor universitare, pentru a înțelege punctul de vedere al medicinei alopate asupra afecțiunilor psihice, a făcut psihoterapie și psihanaliză, Apoi a descoperit și aplicat diferite forme de terapie și căi spirituale precum Reiki, Karuna-Reiki, dar și alte sisteme. A urmat cursuri de Radiestezie, dar și de Chi Kung, pentru a-și îmbunătăți percepția despre lume și viață.

Între volumele publicate de Ovidiu Dragoș Argeșanu, se regăsesc: „Arta războiului PSI”, „Atacul PSI. Între știință și magie”, „Reiki. Între mit și realitate”, „Karma și dreptul divin”, „Devenirea. Între Iad și Rai”, „Cele 7 peceți” ș.a.

 

 

Biroul de Presă

al Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”