Conferința „România investește”, miercuri, 24 mai 2017, la Aula Magna a Facultății de Drept din Craiova

campus drept Conferința „România investește, miercuri, 24 mai 2017, la Aula Magna a Facultății de Drept din Craiova poze

Centrul de Cercetări Bancare și Financiare al Universității din Craiova are deosebita onoare de a vă invita la conferința „România investește“, programată să se desfășoare miercuri, 24 mai 2017,la Aula Magna a Facultății de Drept din Craiova (str. Calea Bucuresti, nr. 107 D), cu începere de la ora 10:00.

Evenimentul, organizat în cadrul programului Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor  „Educația financiară – provocări și soluții”, este înscris în suita de manifestări care marchează 70 de ani de la înființarea Universității din Craiova.

La eveniment vor participa personalități marcante din domeniul financiar-bancar –  Dr. Lucian Anghel, președintele Bursei de Valori București (care va susține prelegerea cu tema „Piața de capital din România – evoluție și perspective”) și  Dragoș Neacșu, președintele Erste Asset Management (care va prezenta tema „Proiect România investește”).