Conducator beat prins de poliţiştii doljeni

comunicatus Conducator beat prins de poliţiştii doljeni   poze

La data de 21.02.2013, ora 10:05, în comuna Argetoaia, pe strada Constantin Argetoianu, poliţiştii din localitate aflaţi în serviciul de patrulare l-au depistat în trafic pe B.COSMIN, 23 de ani, din comună în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0.59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Aseară, la ora 22.00, lucrători ai Poliţiei oraş Filiaşi au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un participant la trafic cu privire la faptul că în zona pădurii din satul Leordoasa, comuna Argetoaia, se află răsturnat în şanţ un autoturism.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au identificat pe S.MĂDĂLIN, 20 de ani, din comuna Argetoaia, stabilind faptul că acesta în timp ce conducea autoturismul, fără a poseda permis, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în şanţ.

În cauză a fost fost întocmit dosar penal conform prevederilor OUG 195/2002

În noaptea de 21/22.02.2013, ora 0125, o patrulă mobilă de siguranţă publică l-au depistat pe D.ION, 23 ani, din oraşul Scorniceşti în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât acesta emana vapori de alcool poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.