CONCURSUL STUDENŢESC NAȚIONAL EXTRACURRICULAR TEHNICO–ŞTIINŢIFIC:  Grafică Inginerească cu AutoCAD

 

 

Facultatea de Mecanică a Universității din Craiova organizează, în perioada 18-20 mai 2022, cea de-a II-a ediție a CONCURSULUI STUDENŢESC NAȚIONAL EXTRACURRICULAR TEHNICO–ŞTIINŢIFIC: Grafică Inginerească cu AutoCAD, în parteneriat cu Fundația Facultății de Mecanică George (Gogu) Constantinescu, SORGING – Societatea de Grafică Inginerească și  OSFM – Organizația Studenților din Facultatea de Mecanică.

La concurs participă 38 studenți, înscriși la ciclul de licenţă din 6 universități, cu programe de studii universitare de licență în profil tehnic: Universitatea Politehnica din București, Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați, Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea din Pitești și Universitatea din Craiova, care au studiat programul de grafică asistată de calculator AutoCAD, însoțiți de cadre didactice ale universităților participante.

Deschiderea oficială va avea loc în data de 18 mai 2022, ora 17:00, în Aula Magna a Facultății de Mecanică (Calea București nr. 107), iar, după toate etapele premergătoare, proba de concurs se va susține joi, 19 mai 2022, în laboratoarele de specialitate din cadrul Facultății de Mecanică a Universității din Craiova, în intervalul orar 10:00-12:00. 

La finalul competiției, în data de 20 mai 2022, se vor acorda diplome şi premii de către Fundația Facultății de Mecanică ”George (Gogu) Constantinescu” și SORGING – Societatea de Grafică Inginerească, în calitate de partener al organizatorului concursului.

 

Facultatea de Mecanică

http://mecanica.ucv.ro/Studenti/Concursuri/Craiova/Afis%20concurs.pdf