Concursul de recitări dedicat elevilor de liceu și gimnaziu „Pe aripile poeziei”

Ca în fiecare an, Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, prin Secția pentru Copii și Tineret, organizează de Ziua Internațională a Copilului concursul de recitări dedicat elevilor de liceu și gimnaziu, intitulat „Pe aripile poeziei”.

Concursul, ajuns la cea de-a 48-a ediție, va avea loc luni, 30 mai 2022, începând cu ora 13.00, în sala „Academician Dinu C. Giurescu”, dedicat elevilor înscrișiîn ciclul primar si gimnazial.

Afiș Pe aripile poeziei 2022 441x624 Concursul de recitări dedicat elevilor de liceu și gimnaziu „Pe aripile poeziei” poze

Participanțiisunt așteptați să se înscrie în perioada 23.05. 2022 – 26.05.2022, la numărul de telefon 0351.434.430, în limita celor 50 de locuri disponibile, care vor fi ocupate în ordinea înscrierilor.

La concurs pot participa cel mult doi copii din partea fiecărei unități de învățământ, iar înscrierile pot fi făcute doar de către cadrul didactic îndrumător.

Juriul va evalua calitățile interpretative ale elevilor și prezența lor scenică, iar ocupanții locurilor I, II, III și mențiune vor primi câte un premiu din partea Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.

 

Biroul de Presă al Bibliotecii Județene Alexandru și Aristia Aman”