Concursul de arhitect şef al Craiovei, amânat pentru luna mai

m diaconescu Concursul de arhitect şef al Craiovei, amânat pentru luna mai poze

Postul de arhitect şef al municipiului Craiova ar putea fi ocupat luna viitoare, după doi ani de vacanţă lungită de DNA. 

Reprezentanţii municipalităţii craiovene spun că, după prima tentativă eşuată în luna martie, concursul pentru postul de arhitect şef a fost programat pentru luna mai. Edilii mai aşteaptă la această oră avizul ANFP pentru a demara procedura de concurs.

Amintim că prima tentativă de concurs pentru postul cu pricina a avut loc în prima decadă a lunii martie, dar a fost amânată din cauza imposibilităţii unuia dintre membrii comisiei de concurs  – Nicoleta Miulescu, secretarul municipiului Craiova – de a se prezenta la examinare, aceasta fiind la vremea respectivă convocată pentru a da declaraţii la DNA Piteşti, iar ulterior intrând în concediu medical. Tot în concediu medical a stat o perioadă şi şeful direcţiei juridice a primăriei Craiova, Ovidiu Mischianu, de asemenea membru în comisia de concurs.

Pentru postul de arhitect şef al Craiovei şi-a anunţat interesul Mircea Diaconescu, cel care asigură cu delegaţie şefia direcţiei de urbanism a primăriei Craiova. Craiova nu mai are arhitect şef cu acte în regulă din 2008, de când a fost pusă pe liber fosta ocupantă a postului, Mihaela al Bashtawi. Diaconescu semnează documentele de urbanism ale primăriei cu delagaţie din postura de consilier în cabinetul primarului.