Competiţia pentru Titlul de Liceul Anului 2014 a început

 

În sala de conferinţe a Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, în data de 1 noiembrie 2013, cu începere de la orele 11.00, liceele craiovene se înscriu oficial în competiţia pentru obţinerea titlului de Liceul Anului 2014.
La acest eveniment sunt invitate să participe echipele de coordonare constituite de către fiecare dintre competitori, partenerii implicaţi în proiect.
Organizatorii evenimentului-Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj, Consiliul Judeţean al Elevilor îşi doresc ca toate liceele craiovene să intre în cursă, deoarece reprezintă o oportunitate ca ele să-şi promoveze activitatea, să arate comunităţii că avem tineri talentaţi, implicaţi în găsirea de soluţii la problemele cu care societatea noastră se confruntă.
Evenimentul de înscriere oficială face parte din proiectul Competiţia Tinereţii aflat la cea de-a VI-a ediţie.
Proiectul este organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj,Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj,Consiliul Judeţean al Elevilor în parteneriat cu Primăria Craiova, Casa de Cultură a Studenţilor Craiova, Palatul Copiilor Craiova, ARDOR Muntenia, Cercetaşii Romaniei.
Proiectul se desfăşoară pe durata anului de învăţămant 2013-2014,conţine 11 probe care urmăresc să dezvolte la liceeni creativitatea, curajul, spiritul de echipă, talentul artistic, aptitudinile oratorice, patriotismul.
Primele probe care încep la data de 15 noiembrie 2013 sunt:Liceul meu e cel mai tare, Ne pasă, Un liceu altfel, Noi suntem romani.

 

Director executiv,
ALINA IONESCU