Colan de salvare pentru PNL la Băileşti – video

colan voicu Colan de salvare pentru PNL la Băileşti   video poze

Un actor la curtea regelui Amza: Liberalii şi-au luat candidat la primăria din Băileşti direct de pe scena Teatrului Naţional din Craiova. PN L Dolj şi-a prezentat ieri candidatul pentru primăria Băileşti, pe care speră să-l impună cu acordul PSD drept candidat unic al USL la viitoarele alegeri locale. Este vorba despre actorul Ion Colan, de la Teatrul Naţional din Craiova, care spune că ar fi în stare să lase scena deoparte pentru două-trei mandate de primar în oraşul lui Nea Mărin.

Colan este o achiziţie recentă a liberalilor doljeni. Preşedintele PNL Dolj Mihai Voicu a anunţat că  actorul este membru al organizaţiei de o săptămână, însă are mâmă liberă din partea filialei PNL să îşi aleagă lista de consilieri locali în fruneta căreia va intra în alegeriu, ceea ce spune destul de multe despre forţa organizaţiei de Băileşti a liberalilor, cea care, în vremuri mai bune, chiar câştiga primăria Băileşti.

colan pnl.jpg 3 Colan de salvare pentru PNL la Băileşti   video poze

Ion Colan spune că se întoarce în oraşul natal să facă treabă la primărie, punându-şi cu ceastă ocazie în stand-bye cariera actoricească. “O să renunţ la scenă pe perioada în care voi fi primar. Doar n-o să vină lumea la teatru : Hai domne’ că astă seară joacă primarul de la Băileşti. La momentul oportun o să-l anunţ pe domnul director Cornişteanu că plec în campanie şi la alegeri. Eu sper însă să revin la un moment dat”, a spus Colan.

Candidatul PNL a lansat şi un apel către electoratul băileştean. “Eu unul, n-o să fiu un primar care să stea între patru pereţi. O să fiu tot timpul afară, lângă oameni. Dacă locuitorii din Băileşti mă vor dori, atunci sunt sluga lor definitivă. Ce mai, toţi o să fie rudă cu mine”, a promis actorul.

Acesta a deplâns starea agriculturii din localitatea de baştină a lui Amza Pellea: “Acum şi la Băileşti se cumpără pătrunjel din Turcia. Păi se poate aşa ceva. Păi la Băileşti pătrunjelul creştea şi lângă scară, acolo, în locul ăla unde ieşea olteanul dimineaţa să facă o anumită treabă, când îi era lene să meargă până  în fundul curţii”.
http://www.youtube.com/watch?v=syokgfw8_k0